Pozor, už je to definitivní: olomoucký 1/2maraton se letos nepoběží!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 1.10.2020

Do startu Mattoni 1/2Maraton Olomouc zbývá 10 dní, běžci už měli znát svá startovní čísla a místo toho dnes přišel od organizátorů e-mail o zrušení závodu. Stejnou zprávu dostali i běžci registrovaní na Mattoni 1/2Maratony Karlovy Vary a České Budějovice. Všechny tři vytrvalostní závody byly přesunuty z jara a měly se konat v rámci následujících 30 dnů, tedy během vyhlášeného nouzového stavu.

„Jako bychom se vrátili v čase, kdy jsme na jaře seděli v kanceláři a čekali na tiskovou konferenci… Tenkrát, stejně jako nyní, došlo k většímu omezení, než jsme čekali. Mysleli jsme si, že nyní jsme připraveni, v Ústí nad Labem jsme si vyzkoušeli start ve vlnách i povinné roušky. Nedělní Mattoni Liberec Nature Run jsme také schopni připravit a moc se na něj těšíme. Bohužel, s omezením na 20 účastníků na venkovních akcích není v letošním roce možné uspořádat Mattoni 1/2Maraton v Olomouci, Českých Budějovicích a Karlových Varech,” uvedl Tomáš Coufal, event director.

Zrušení půlmaratonů postihne také doprovodné aktivity jako jsou dm rodinné běhy a olomoucké Moravia Sport Expo. Pro organizátory to nebylo lehké rozhodnutí, do poslední chvíle byli připraveni závod uspořádat. Byli v jednání s lokálními hygienickými stanicemi, zástupci měst a krajů i s World athletics a snažili se najít možná řešení. Bohužel však aktuální situace velkým běžeckým závodů nepřeje. RunCzech i přesto vyjde běžcům vstříc a své startovné si mohou převést na rok 2021 nebo dokonce na rok 2022.

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin generic</a> order lipitor 40mg for sale