Po dobré neděli smutné pondělí: Václav Jemelka odchází ze Sigmy do Belgie

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 5.10.2020

Mluvilo se o tom delší dobu, v Belgii si o tom psali už minulý týden. Dnes je jasné, že skvělý olomoucký fotbakový obránce Václav Jemelka odchází do belgické Lovaně do celku Oud-Heverlee Leuven. 

V neděli Sigma Olomouc předvedla velmi dobrý výkon proti favorizované Plzni a získala alespoň ten cenný bod za remízu 2:2, i když co do počtu šancí mohla klidně i vyhrát. Michal Reichl v brance Sigmy to měl dobré - prostor před ním totiž ještě čistila skvělá dvojice stoperů Roman Hubník & Václav Jemelka. O těchto dvou ostatně po minulém kole uznale hovořil trenér Zlína Bohumil Páník: "Stoperská dvojice Sigmy je nadstandardní a díky ní Sigma gól nedostala, protože stopeři všechno vyčistili."  Tahle dvojice spolu ale hrála naposledy, Václav Jemelka odchází. V dalších zápasech se už bude muset zkušený Roman Hubník "sžívat" s jiným parťákem. Trenér Radoslav Látal má při úvahách, koho na Jemelkovo místo postavit, na výběr novou posilu Florenta Poulola, Víta Beneše, Jana Štěrbu a také Lukáše Greššáka. 

Václav Jemelka měl zájem o zahraniční angažmá už dříve, jenže v zimě ho Sigma nepustila, ani když měla na stole nabídku na milion euro od kazašského mistra Kairatu Almaty. Teď je ale situace jiná, klub zahraniční nabídce vyhoví a Jemelka odejde na hostování s výhodnou opcí. Hrát bude za Oud-Heverlee Leuven, šestý celek belgické Jupiler Pro League.

Bylo by fajn, kdyby se tento super stoper, který v Olomouci odehrál skoro stovku utkání, jednou do Sigmy vrátil. Třeba jako jeho dosavadní kolega z obrany Roman Hubník. Fanoušci by tady tohoto sympatického bojovníka určitě rádi znovu viděli. Teď mu ale přejme co nejlepší angažmá v Belgii. 

Foto: Facebooková stránka SK Sigma Olomouc

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg pills</a> atorvastatin 40mg uk