Pořádná hokejová příprava: běloruský Minsk na olomouckém zimáku!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 7.8.2014

Poprvé po letní pauze, obměně kádru a dvou venkovních přátelácích vystoupí extraligová Mora Olomouc před svým publikem. V domácí "plecharéně" se postaví proti ambicióznímu běloruskému týmu z hlavního města, Dinamu Minsk.

Dinamo je účastníkem KHL a hraje za něj řada zahraničních legionářů. Minsk zatím v přípravě odehrál utkání proti Slovanu Bratislava a Ocelářům z Třince. Prvního soka ve své domácí moderní hale přejel jednoznačně 6:0. Po přesunu do České republiky se v zápase s Třineckými sice dostal do vedení o dvě branky, nakonec si však hráči Dinama museli vybojovat výhru až po nájezdech. Nyní se běloruský celek postaví Olomouci!

Nejvěhlasnější člen nynější olomoucké sestavy, olympijský vítěz Pavel Patera, zná za tři roky svého působení východ Evropy docela dobře, byť se tehdy jednalo ještě o ruskou Superligu. Podle jeho mínění se běloruský hokej od toho ruského příliš neliší. „Myslím, že budou hrát klasický ruský hokej, ale to si můžu jenom myslet. Rusové to hrají tak, že zbytečně neztrácejí kotouče, nenastřelují, raději vrátí puk zpátky. Snaží se soupeři kotouč vůbec nepůjčit. Podle mě bude podobně hrát i Minsk,“ předpokládá největší letní posila Mory.

První domácí utkání pro olomouckou Moru startuje na zimním stadionu v Olomouci ve čtvrtek od 17 hodin. Vstupenku na utkání zakoupíte za cenu 50 Kč, pokud však máte permanentku, půjdete na utkání ZDARMA. Můžete využít i on-line prodeje na oficiálních stránkách klubu www.hc-olomouc.cz. 

Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin price <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor for sale</a> lipitor us