Sigma má šanci napravit chybu z premiéry

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 9.8.2014

První domácí utkání druholigové sezóny čeká dnes v 17 hodin olomoucké fotbalisty. Po nečekané prohře na půdě Žiřžkova mají dnes Hanáci šanci napravit dojem. Soupeřem jim bude tým Frýdku-Místku. Dá se čekat, že po zklamání z minulé neděle vyšle dnes lodivod Sigmy Leoš Kalvoda na trávník pozměněnou sestavu. Navíc jsou už k dospoizici téměř všichni marodi, s výjimkou těch dlouhodobě omluvených a Davida Bystroně. „Ano, samozřejmě tam budou změny, počítám, že tři. K dispozici už je Tomáš Janotka, navíc se nám minulou neděli nelíbily výkony některých hráčů,“ řekl Leoš Kalvoda.

Prohra na Žižkově trenéra Leoše Kalvodu hodně naštvala. „Samozřejmě už to pominulo, to musí pominout. Od pondělí už jsme se soustředili na další zápas, na Frýdek. Viděl jsem záznam z jeho zápasu proti Opavě. A musím říct, že je to mužstvo, které to má založené na poctivé defenzivě, brání na své polovině a čeká na brejky. Které má ale velmi nebezpečné, na to si musíme dát velký pozor,“ řekl Kalvoda. Jeho tým tedy čeká podobný zápas jako na Žižkově. „Ano, zase to bude dobývání. Ale tam se musíme prosadit, hráči si s tím musí poradit. Nějaké věci jdou do hry dát, ale na to se nesmí spoléhat, každá situace je ve fotbale jiná. Pokud si s tím hráči neporadí a nedají tam hru po stranách, čemuž jsme se zase v přípravě věnovali, musí si pomoci standardními situacemi. Tohle hráči hodně podceňují,“ podotkl Kalvoda.

Lístky v nové sezoně jsou na Sigmu levnější než v minulé. Na kryté sezení stojí vstupenka 80 korun, na nekryté 60. Fandové si mohou pořídit nové dresy či šály. Nezapomeňte, že v září slaví Sigma 95 let od založení! Tato skutečnost je samozřejmě výtvarně zdůrazněna na dresech hráčů i na různém zboží z fanshopu. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

brand atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg generic</a> lipitor 40mg cheap