Příprava nad očekávání. Mora smetla i silné Pardubice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 12.8.2014

Jistě že není správné přeceňovat výsledky přípravných utkání, sebevědomí už ovšem mohou mít hráči olomoucké Mory opravdu dobré. Třetí výhra v řadě nad silným soupeřem, tentokrát navíc s tak jednoznačným skóre 4:0 jako dnes proti Pardubicím, to už nepochybně dokáže rozehřát srdce hokejisty i fanouška. Po výhře 2:1 nad Třincem a 3:2 po samostatných nájezdech nad Dinamem Minsk v úterý Kohouti rozebrali tradičního účastníka extraligových bojů z města perníku a slavných dostihů. 

Poprvé se svému novému publiku představil velezkušený gólman Jiří Trvaj. Skóre se poprvé měnilo v osmé minutě. Po pravém křídle vlétl do útočné třetiny soupeře Diviš, který našel u vzdálenější tyče Dávida Buce. Na konci třinácté minuty bylo na stadionu ještě veseleji. Zpoza brány posunul Jaroměřský puk před brankoviště přímo na hůl Pavla Patery, který nezaváhal a Olomouc posunul do dvoubrankového vedení. O necelé dvě minuty později přidali Olomoučané třetí zásah. Zuzinův střelecký pokus ještě pardubický Vejmelka zlikvidoval, ovšem kotouč vyrazil jen k volnému Lukáši Králíkovi, který střílel do prázdné. 

Pardubickým se nepodařilo využít ani závary před brankou v přesilovce na začátku druhé třetiny. A tak se na začátku čtyřiadvacáté minuty znovu ozvala Mora. Kucharczyk předložil puk osamocenému Aleši Jerglovi, který pohotovým zakončením nedal Vejmelkovi šanci. Ve zbytku druhé a v celé poslední třetině už gól nepadl, byť byly šance na obou stranách a Pardubičtí dlouho rozhodně neskládali zbraně. Předvedená hra Pardubic neodpovídala tak jasnému výslednému skóre, místy měli Východočeši optickou převahu, protlačit kotouč za brankovou čáru se jim ale nepodařilo ani jednou.

Hanáci tak zvítězili potřetí v řadě, naopak Východočeši vůbec poprvé v přípravě prohráli. Ve čtvrtek je na programu odveta, která se uskuteční na zimním stadionu ve Žďáru nad Sázavou.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 80mg over the counter <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg generic</a> order lipitor 10mg without prescription