Kalvoda: Potřebujeme podporu diváků. Prosím, přijďte!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 22.8.2014

Rozpačité dojmy, to je spíše ještě shovívavé označení pro dosavadní působení Sigmy ve Fotbalové národní lize. První tři kola ukázala, že reminiscence na rok 1982, kdy se Sigma po sestupu spanilou jízdou skrz druholoïgovou sezonu bez porážky okamžitě vrátila mezi elitu, se nekoná. Teď mají olomoučtí mládenci šanci na reparát - v sobotu 23. srpna je čeká druhé domácí utkání, v němž se proti nim postaví nedávní prvoligoví soupeři ze Znojma. Zápas s týmem, který mimochodem trénuje legenda olomoucké kopané Oldřich Machala, začíná v 17 hodin. Pro Sigmu je určitou výhodou možnost okamžitě nasadit výraznou posilu do obrany, kterou je zkušený Jan Rajnoch.

Minulou sobou Sigma zbytečně ztratila zápas v Sokolově. „To už je za námi. Samozřejmě jsme si to rozebrali, dost jsem zvýšil hlas, protože takhle to dál nejde. Co jsme si řekli, to je mezi námi v kabině. Doufám, že si z toho hráči vzali ponaučení. Že něco není v pořádku, to poznali i z toho, že v týdnu přišel Honza Rajnoch. Že potřebujeme toho lídra na hřišti,“ řekl kouč Sigmy Leoš Kalvoda.

Sigma má po třech odehraných kolech skóre 6:5 a tři body. Vedení na mizerné výsledky obrany reagovalo posílením defenzivy, na Hanou přestoupil zkušený stoper Jan Rajnoch. A měl by být nachystaný už zítřejší zápas. „Připravený určitě je. V úvodu sezony nastupoval za Liberec, hrál v domácí soutěži i Evropské lize, vynechal jen jeden zápas. Od středy se s námi zapojil, není problém s tím, aby nastoupil,“ řekl trenér Sigmy Leoš Kalvoda. „Je to zkušený hráč, má něco za sebou, skoro dvě stě zápasů v naší lize, hodně zápasů v Turecku, hrál v bundeslize, za reprezentaci, naskočit do mančaftu by pro něj neměl být vůbec problém, se svými zkušenostmi by měl samozřejmě tu roli zvládnout,“ podotkl.

Leoš Kalvoda vedl Znojmo v předchozích dvou sezonách. Jestli se nyní nějak změnilo? „Je to krátká doba, za ten měsíc a půl se moc věcí udělat nedá. Jde tam něco dát, ale hráči mají zažité nějaké návyky. Třeba dlouhodobým působením v Sigmě mají něco zažité, řekl bych někdy i zlozvyky. Viděl jsem hrát Znojmo, prezentuje se kombinační hrou. Dobře to posílili, vrátil se Okleštěk, na hrotu je Žondra a dalšími novými hráči jsou Kovačič a Pázler. Nebude hrát Yonov, ten je v trestu, takže nastoupí Hudec,“ řekl Leoš Kalvoda. Speciální prémie Kalvoda proti svému bývalému týmu nechystá. „Ne, vůbec nic nevypíšu. Protože za to, co zatím předvedli, si to nezaslouží. Možná zpětně něco ano,“ podotkl.

Hanácký lodivod věří, že diváků na Andrův stadion zase přijde dost a pomůžou jeho týmu k vítězství. „Myslím, že kolem těch tří tisíc diváků zase přijde. Byli bychom moc rádi. Vím, že jsme divákům hodně dlužni. Všichni si mysleli, že druhou ligu jenom projedeme, i když jsem upozorňoval na to, že to bude velice těžká soutěž. Ono se to potvrzuje. Podporu diváků samozřejmě potřebujeme, byl bych rád, kdyby přišli a pomohli nám,“ dodal Kalvoda.

Autor: 
(rb)

Komentáře

lipitor 80mg pill <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin sale</a> atorvastatin tablet