Sigma ničí vlastní fanoušky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 24.8.2014

Být fanouškem Sigmy Olomouc je v posledních měsících opravdu docela pernou řeholí. Kdo nemá mimořádně pevné nervy a nekonečnou zásobu optimismu, musel to už nejspíš zabalit a poohlédnout se po jiném sportu. Nejen že "modrá lavina" spadla z první ligy, ale to, co zatím předvedla v lize druhé, je jen pokračování trápení a psychické mučení vlastních fandů. Asi nikdo nečekal ve druhé lize procházku růžovým sadem, nicméně mít po čtyřech kolech tři body na kontě a záporné skóre, to je opravdu síla. "My jsme Sigma, vy nejste nic!" skandovali po zápase nejrozčílenější ultras před kabinami hráčů a kdybychom se nacházeli v horkokrevnější části Evropy, dost možná by neskončilo jen u tohoto skandování. 

V sobotu nepomohl ani čerstvý bunkr, zpevňující domácí obranu, Jan Rajnoch. V obraně stačila jediná chyba a padl z ní už v semdnácté minutě gól Znojma, a poté zhruba pětasedmdesát minut Sigma marně, i když s optickou převahou dobývala znojemskou svatyni. Olomoučanům sice párkrát nesporně ublížil i rozhodčí, nicméně od týmu, který chtěl okamžitě zpět do ligy, by se čekalo, že zvládnou i nepřízeň mužů v černém. 

Podle kouče týmu Leoše Kalvody se neustále opakují stejné problémy - nedůslednost, hloupé chyby v obraně a nedostatečné nasazení. Šéf klubu Josef Lébr, pochopitelně naštvaný, se nechal slyšet, že trpělivě shlédně ještě následující utkání v Opavě a následné domácí proti Ústí nad Labem, a pokud nepřijde zásadní změna v přístupu hráčů, bude požadovat v týmu opravdu radikální změny. 

Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin 10mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg for sale</a> lipitor 10mg pill