Zemřel Miloš Beznoska, bývalá opora obrany Sigmy Olomouc

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 8.1.2021

Se zármutkem v srdci přijali dnes nejen fanoušci SK Sigma Olomouc zprávu o úmrtí Miloše Beznosky. Do fotbalového nebe odešel v nedožitých 62 letech.

Bývalý obránce nastupoval za Sigmu v sezónách 1985/1986 až 1988/1989. Celkem za ni odehrál 83 prvoligových utkání, ve kterých si připsal 9 branek. V sezóně 1986/1987 byl u historicky první účasti Sigmy v evropských pohárech, zahrál si v 1. kole Poháru UEFA proti IFK Göteborg. Miloš Beznoska do Olomouce přišel ze Sparty, kde odehrál skoro tři stovky utkání, z Olomouce zamířil po třech úspěšných sezónách do Bohemians a následně hrál za kyperský klub Enosis Neon Paralimni. 

"Rodině a všem pozůstalým vyjadřujeme upřímnou soustrast. Čest jeho památce," uvedl klub Sigma Olomouc na svém webu.

Zdroj: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg canada</a> order atorvastatin generic