S fanoušky si to vyříkali. Napraví si teď Sigma reputaci v Opavě?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 30.8.2014

Po bouřlivých dnech na domácím stadionu se chystají fotbalisté Sigmy Olomouc na neméně bouřlivý zápas na horké půdě Opavy. Hráči i realizační tým to nejprve schytali od naštvaných fanoušků v sobotu po prohraném utkání se Znojmem, pár dní poté předstoupili na tribuně Androva stadionu před zhruba sedm desítek fandů, kteří byli zvědaví na vysvětlení mizerného startu druholigové sezony. Do toho se skrze média dostala k hráčům hrozba spolumajitele klubu Josefa Lébra, že by také nemusel na účet klubu vložit další peníze a tudíž by nebylo na mzdy. Po perném týdnu čeká hráče perný úkol - dovézt tři body z hřiště SFC Opava. A byť se jedná o druholigové utkání, dá se s ohledem na pověstnou kvalitu opavského supportu i na chystaný početný výjezd fandů Sigmy očekávat dost bouřlivá atmosféra. Sigma sice v přípravě porazila Opavu 5:0, nicméně nyní mají Hanáci ubohé tři body, zatímco Opava jich má už devět a jen horší skóre ji dělí od čela tabulky. Sobotní utkání začíná v 18 hodin. 

„Na to bych chtěl také upozornit, abychom si nemysleli, že jsme nad soupeřem v přípravě vyhráli pět nula. Opava perfektně nastartovala sezonu, je na čele se Znojmem s devíti body, my máme tři. Jedeme tam s tím, že chceme bodovat a dotáhnout se do horní poloviny tabulky,“ řekl trenér SK Sigma Leoš Kalvoda. Větší změny v sestavě pro sobotní mač Leoš Kalvoda nechystá. „Samozřejmě se do sestavy vrátí Vašíček, pak možná uděláme ještě jednu změnu. Jinak to zůstane stejné,“ uvedl Kalvoda. Chybět budou marodi Nepožitek a Zlámal, hrát ještě nemůžou Bystroň a Chorý, mimo hru je Schulmeister. „Schulmeister musí na operaci s třísly, po šesti týdnech by mohl začít. Uvidíme, jak to bude probíhat,“ podotkl.

Vzhledem k tomu, že sobotní duel Slezského FC se Sigmou Olomouc byl označen jako rizikový, vydal opavský klub ve spolupráci s Policií ČR řadu bezpečnostních opatření. Všem fanouškům na opavském Městském stadionu je přísné zakázáno používání pyrotechniky. Osoby, které pyrotechniku použijí, se dopouštějí protiprávního jednání. Vzhledem ke zvýšenému riziku utkání budou probíhat u vstupu důkladné bezpečnostní prohlídky všech fanoušků. Uvidíme, zda si veteráni z obou kotlů vzpomenou na to, že mezi nimi kdysi fungovala svého druhu družba, nebo se naopak vyhecují k rivalitě. Každopádně olomoučtí fotbalisté, kteří si v týdnu s fanoušky ledacos vyříkali, prosí věrné, aby do Opavy dorazili v hojném počtu a pomohli k zásadnímu obratu v zatím truchlivé pouti druhou ligou. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg sale</a> lipitor over the counter