Posily pro Sigmu? Jeden nový hráč je už na Andrově stadionu, další se blíží

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 8.2.2021

Sigma posiluje. Po frustrujícím nedělním zážitku v podobě ztraceného utkání se Spartou (konečný výsledek 2:3 po vedení 2:0) připravil olomoucký fotbalový klub pro fanoušky o něco lepší zprávy. Dnes oznámil podpis smlouvy s bývalým hráčem FC Fastav Zlín Patrikem Slaměnou, na spadnutí jsou prý další dva příchody. Ve všech třech případech jde o záložníky. 

Dvacetiletý zlínský odchovanec Patrik Slaměna podepsal se Sigmou kontrakt do roku 2025. „Přivádíme mladého perspektivního hráče, který má zkušenosti z mládežnických reprezentací. Věříme, že se v našem týmu brzy adaptuje a ukáže svůj potenciál,“ uvedl na webu sigmafotbal.cz sportovní manažer klubu Ladislav Minář.  

Mladý fotbalista se do A-týmu ševců probojoval už v sedmnácti letech v sezóně 2017/18. V nejvyšší české lize nastoupil do třinácti utkání. V minulé sezóně hostoval ve druholigovém Prostějově, odkud se v létě vrátil do Zlína. Zahrál si také v české reprezentaci do 15 a 16 let a v roce 2019 se zúčastnil Mistrovství Evropy do 19 let v Arménii. „Jsem rád, že příchod do Sigmy Olomouc vyšel už teď v zimě. Přicházím do většího klubu s výborným zázemím a tradicí, což mi dodává energii a motivaci do práce. Těším se na další část své kariéry a jsem rád, že se bude rozvíjet právě v Olomouci,“ řekl nový sigmák Patrik Slaměna.

Dalším hráčem, který sestavu modrobílých doplní, je zkušený šestadvacetiletý slovenský ofenzivní záložník Jaroslav Mihalík. Odchovanec MŠK Žilina už českou ligu okusil, a to v dresu Slavie. Odsud odešel na hostování v Cracovii Krakov, kde nakonec uplatnili opci a Mihalíka si ponechali. Momentálně hopstuje v Lechii Gdaňsk. Mihalík byl také členem úspěšné slovenské reprezentační jednadvacítky, hrál i na mistrovství Evropy do 21 let. Do Sigmy přichází na hostování, jak klub zveřejnil v pondělí odpoledne. 

Další pravděpodobnou posilou je Jean Luc Assoubre z Pobřeží Slonoviny má za sebou působení v béčku španělského klubu Villareal FC a v kyperském týmu AEK Larnaca a řeckých AE Larisa a Pas Lamia. Sigma tohoto záložníka ještě nepředstavila, na Transfermarkt.com je už ale veden jako její hráč. 

Foto: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

It's going to be end of mine day, however before end I am reading this great post to improve my know-how.

Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through content from other authors and use a little something from their sites.

This is really attention-grabbing, You're a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to looking for more of your wonderful post. Additionally, I've shared your website in my social networks

Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

This design is incredible! You certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Hey there would you mind letting me know which web host you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price? Thanks, I appreciate it!

Can you tell us more about this? I'd want to find out more details.

If some one needs expert view concerning blogging afterward i recommend him/her to visit this website, Keep up the good job.

Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these things, thus I am going to let know her.

Hi there, after reading this amazing post i am also cheerful to share my know-how here with colleagues.

Stránky