Kohouti jdou do boje! Co na to Slavia?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 11.9.2014

Po dlouhé letní přípravě a ještě podstatně delší extraligové absenci to zítra přijde! Olomoučtí kohouti zítra v 18 hodin vkročí po sedmnácti letech znovu na extraligový led. Soupeřem jim na olomoucké půdě bude pražská Slavia. Kohouti do boje vyrazí v nových dresech a s mottem S kohoutem ve znaku, s bojovností v srdci.

„Nemůžu mluvit za kluky, ale já se rozhodně těším,“ uvedl pro klubový web obránce Jan Jaroměřský. „Jsem zvědavý, jak to bude vypadat, jaké bude tempo, výsledek, kdo bude hrát, jestli nám to půjde nebo ne. Myslím, že ostatní jsou na tom stejně. Předpokládám, že přijde hodně lidí, tak bude i dobrá atmosféra. Teď jsme jen měsíc a půl trénovali a už konečně začne sezóna. Zase to bude mít nějaký řád, takže se rozhodně těšíme.“ V pražském týmu v minulosti působila i jedna z nejnovějších posil Olomouce, a to útočník Radek Dlouhý. Pro něj bude mít tedy novodobá olomoucká extraligová premiéra dvojnásob zajímavý náboj.

V přípravě na novou sezónu Kohouti odehráli jedenáct utkání, z toho pět domácích a šestkrát vyrazili na cesty. Od posledního střetnutí ale do prvního zápasu o body uplyne přesně týden. Je herní pauza výhodou nebo naopak? „Vzhledem k tomu, že bylo letos přípravných zápasů docela dost, tak si myslím, že tahle pauza nebude na škodu. Podle mě je to lepší než kdyby byl v posledním týdnu ještě nějaký zápas. Místo toho jsou jen čtyři tréninky, odpočineme si a budeme plní sil na zápas se Slavií,“ dodává Jan Jaroměřský. Po domácím utkání se Slavií vyrazí Hanáci do Třince, ve třetím kole je pak opět doma prověří Zlín.

Slavisty povede po letech s koučem Vladimírem Růžičkou nový trenér Ladislav Lubina. K největším hvězdám Slavie patří Jaroslav Bednář a nová posila Tomáš Vlasák.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

buy lipitor 80mg sale <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor 80mg</a> buy cheap lipitor