V první bitvě Kohouti brali bod za remízu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 12.9.2014

Premiéra po sedmnácti letech vyšla hráčům HC Olomouc tak napůl. Hrálo se před skvělým publikem, skoro 5,5 tisíce diváků vidělo pořádné drama se zvraty ve skóre, ovšem ten úplný happy end v podobě vítězství se nakonec nedostavil.

Mora v zápase díky gólu Radka Dlouhého ze 36. minuty nejprve vedla, v poslední třetině naopak musela dotahovat, což se podařilo naplnit v 55. minutě Rácovi. V prodloužení mohli Kohouti několikrát rozhodnout, štěstí však bylo proti. V samostatných nájezdech za Olomouc proměnili Rác a Hrňa, za Slavii Vlasák a dvakrát Bednář. Atmosféra perfektní, první bod také dobrý.

Těšme se na další utkání!!! Kohouty teď čeká v neděli výjezd do Třince, kde se hraje od 15 hodin.  

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

cost atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg pills</a> purchase lipitor for sale