Letecký den byl prostě super!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 13.9.2014

Letecký den? "Bylo to fakt super, hrozně se mi to líbilo," svěřil se desetiletý Adam Janda, když s rodiči opouštěl neředínské letiště. Spousta výkrutů, strmých pádů, takřka kolmých stoupání ze startu a dalších akrobatických prvků v podání mistrů svého oboru viděly tisíce diváků na olomouckém letišti. Hanácký letecký klub, který dvanáctý ročník tradiční akce pořádal poprvé, může být spokojen. Diváci viděli řadu oblíbených sportovních akrobatických letounů Zlin, bezmotorové kluzáky, akrobacii legendárního Piperu, nádhernou skupinovou slétanost čtyř Zlinů, různé kousky v podání pilotů vrtulníků i opakované starty oblíbené Anduly s parašutisty na palubě. K vidění bylo i několik hodně hlasitých průletů dvojice gripenů, horkovzdušný balón, tanky a další atrakce. Mimochodem, slibovaný závod autoveterána s replikou historického letounu vyhrál o fous stroj Demoiselle, napodobující leteckou legendu z roku 1909. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 10mg sale <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg pills</a> buy atorvastatin 10mg pills