Mora poprvé naplno bodovala

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 16.9.2014

Napodruhé to vyšlo! Ve druhém domácím a celkově třetím utkání extraligového působení HC Olomouc putují na konto olomouckých Kohoutů tři body za vítězství v základní hrací době. Cení se to o to víc, že tři body Hanáci získali porážkou úřadujících mistrů ze Zlína. 

Olomoucká Mora si poprvé od postupu do extraligy připisuje vítězství. Znovu téměř vyprodaná plecharéna opět sledovala drama. Domácí už v první třetině prohrávali o dvě branky, velkým vzepětím sil však postupně do konce druhé třetiny otočili na 3:2. Obrat zařídili skvělými trefami Richard Diviš, Martin Cibák a Marek Laš. Tento stav udrželi i v poslední třetině, ač museli čelit několikrát přesilovce soupeře, a naopak mohli několikrát vedení i zvýšit. V bráně Kohoutů stál tentokrát jako velká jistota zkušený Jiří Trvaj, na straně Ševců se v kleci představil ještě nedávno olomoucký gólman Libor Kašík. "Jsme za takové odbojované vítězství velice rádi. Věříme, že takové vítězství nám pomůže udržet diváky na stadionu," uvedl po zápase domácí kouč Jiří Dopita, který dal najevo, že nebyl spokojen s výkonem týmu v první třetině.

HC Olomouc - PSG Zlín 3:2

Branky: 17. Diviš (Skrbek, Hrňa), 36. Cibák (Majeský, Rác), 39. Laš (Matai) – 11. Köhler (Leška, Balaštík), 13. Vlach (Ondráček, Valenta).

Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor medication <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg generic</a> order lipitor 80mg without prescription