Ve čtvrtek přijedou zástupci UEFA. Co řeknou na Andrův stadion?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 23.9.2014

Španělé? Italové? Francouzi? Uvidíme, jaké reprezentační celky najdou příští rok v červnu dočasný domov v Olomouci. Mistrovství Evropy hráčů do 21 let se bude prostřednictvím čtyř utkání odehrávat i na olomouckém trávníku. 

Ve čtvrtek dorazí do Olomouce delegace zástupců UEFA. Přijedou se kromě jiného podívat na to, jak probíhají přípravy na evropský šampionát jednadvacítek, který se bude v Praze, Uherském Hradišti a právě na Andrově stadionu v Olomouci konat příští rok v červnu. Co uvidí? Například to, že se dosud nezačalo s naplánovanou rekonstrukcí západní tribuny stadionu. Vše je už dnes k rekonstrukci připraveno, zahájení prací čeká jen na druhoinstanční rozhodnutí Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. 

Jakmile bude s úřadem vše vyřešeno, začne rekonstrukce. Ta se týká nejen západní, tedy nejstarší tribuny Androva stadionu, ale také tréninkového hřiště v Řepčíně. V západní tribuně se změní především zázemí klubu, prostory pro VIP hosty či pro novináře, a celá stavba dostane jednotný ráz. V Řepčíně přibude například umělé osvětlení a v budoucnu by zde měl fungovat celý tréninkový areál pro olomouckou fotbalovou mládež. Průběh rekonstrukce západní tribuny nebude nijak omezovat diváky, tribuna bude i nadále otevřená. Omezení se dotknou vnitřních prostor této části fotbalového areálu. Dodatečné úpravy fotbalového stánku muselo provést i 1. FC Slováko, jeho stadion v Uherském Hradišti už ale nyní, na rozdíl od Olomouce, rekonstrukcí prochází.  

Pokud jde o samotný šampionát jednadvacítek, v Olomouci se v červnu uskuteční čtyři zápasy, tři v základní skupině a jedno semifinálové utkání. Podle zástupců Fotbalové asociace ČR je nanejvýš pravděpodobné, že Olomouc bude hostit některý z těch nejatraktivnějších celků, jakými jsou třeba mladí reprezenanti Španělska. Jistotu, jaké týmy v Olomouci uvidíme, ovšem budeme mít až po rozlosování. Teprve ve druhém říjnovém týdnu bude jasné, jaká mužstva vlastně budou na turnaji hrát. V období od 7. do 14.10. totiž ještě musí proběhnout sedm kvalifikačních zápasů o postup do závěrečného turnaje.  

Autor: 
(rb)

Komentáře

oral atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg pills</a> buy lipitor 10mg sale