V kabině mají uklizeno, Kohouti mohou vyrazit na Tygry

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 25.9.2014

Z čisté kabiny a doufejme, že i s čistými hlavami, budou nastupovat zítra po delší době na domácím ledě hokejisté HC Olomouc. Kabinu mají olomoučtí Kohouti čistou z toho prostého důvodu, že díky postupu do extraligy vyhráli sázky se zástupci Pivovaru Radegast. Na vyčištění hlavy po dvou prohrách měli olomoučtí borci plné čtyři dny. 

Postupem do nejvyšší soutěže totiž vyhrál tým sázku, kterou uzavřel před play-off v únoru letošního roku se zástupcem Radegastu Radomírem Šlechtou útočník Matěj Pekr. Dohoda byla jasná, pokud Mora nepostoupí do extraligy, vyrazí Matěj Pekr s dalšími hokejisty zavádět chmel na chmelnici. V opačném případě se pak zástupce Radegastu, partnera klubu, postará o úklid olomoucké šatny. Zástupce Radegastu Radomír Šlechta tak dodržel slovo a vyrazil do kabiny, kde ho čekaly pořádně hořké chvíle.

Hokejisté mezitím mohli po nedělní prohře na ledě Pardubic pročistit hlavy i duše a připravit se na další domácí utkání. V něm je bude proti Bílým Tygrům Liberec podporovat opět určitě plná plecharéna. Držme Kohoutům palce, potřebují se odlepit od spodních pater tabulky a zamířit výš, kdesi díky vysokému nasazení i předvedené hře určitě zaslouží být. Zápas se odehraje v pátek od 18 hodin. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

buy lipitor 20mg pill <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 80mg generic</a> lipitor 10mg brand