Delegace UEFA byla zaskočená, nakonec se na termínu dohodli

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 26.9.2014

Takřka v šoku byli inspektoři UEFA, když se při čtvrteční návštěvě Olomouce dozvěděli, že rekonstrukce západní tribuny Androva stadionu ani tréninkového areálu v Řepčíně ještě nezačala. V červnu bude totiž Olomouc hostit mimořádnou událost, Mistrovství Evropy ve fotbale do jednadvaceti let. Na vině tohoto zdržení ovšem nebyl olomoucký fotbalový klub, ale řešení odvolání firmy, která neuspěla ve výběrovém řízení, a poněkud liknavý postup úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Tento týden už ovšem do Olomouce dorazilo druhoinstanční rozhodnutí tohoto úřadu, které postup Olomouckých posvětilo a stavba tedy může začít.

S ohledem na zpoždění kvůli byrokratickým formalitám chtěla původně i vybraná stavební firma posunout termín dokončení modernizace tribuny a řepčínského areálu na březen 2015. To se ale pranic nelíbilo delegátům UEFA, a tak se nakonec všichni zainteresovaní shodli, že stavba bude přeci jen hotova do ledna příštího roku. To ovšem znamená, že rekonstrukce nebude probíhat po částech, ale najednou. „V pondělí tady na Andrově stadionu začne opravdu frmol, okamžitě se začne s přestavbou. V útrobách západní tribuny zůstanou jen šatny hráčů VIP prostory, jinak musí být vše vyklizeno, kanceláře a další zázemí máme přestěhováno do tělocvičny,“ uvedl předseda občanského sdružení SK Sigma Olomouc MŽ Jaromír Gajda. Diváků se ale rekonstrukce nijak nedotkne, na nejstarší olomouckou tribunu, která pamatuje i dvojí postup Sigmy do první ligy, bude přístup i během rekonstrukce zachován.

Pro Olomouc důležitým termíne bude 6. listopad Tehdy se bude v Praze losovat složení skupin šampionátu a Olomouc se tak dozví, které týmy budou hrát svá utkání na Andrově stadionu. Představitelé FAČR přislíbili, že na Hanou přijede určitě alespoň jedno z nejatraktivnějších mužstev šampionátu. 

Autor: 
(rb)

Komentáře

atorvastatin without prescription <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg online cheap</a> lipitor order online