Hokejisté nadchli, naváže na ně i Sigma?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 27.9.2014

Páteční večer si parádně užilo všech skoro pět tisíc fanoušků na olomouckém zimáku. Po třetinách 3:1, 1:1 a 0:1 vyhráli domácí Kohouti na Bílými Tygry z Liberce zaslouženě 4:3 a v extraligové tabulce se posunuli o kousek nahoru. Utkání přineslo opět pořádné drama, po většinu třetí třetiony domiácí publikum celkem trnulo, a to jak kvůli tlaku Liberce a možná až příliš defenzivní hře Hanáků, ta i díky některým sporným verdikrtům rozhodčích. Liberec nakonec v závěru nevyužil při power play ani početní výhodu šesti proti čtyřem a tak Kohouti po čase opět naplno bodovali. 

A co Sigma? Za malý okamžik se Olomoučané, kteří za sebou mají dva povedené zápasy s impozantním celkovým skóre 8:1, postaví proti Baníku Most. Trenér Kalvoda pošle od první minuty na trávník Androva stadionu tuto velmi mladou sestavu: Reichl – Hála, Rajnoch, Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Houska, Cana, Plšek, Navrátil – Vašíček. Na střídání jsou připraveni Ordoš, Habusta, Varadi, Chorý, Javůrek, Janotka a Blaha. Uvidíme, zda mladí hráči opět přesvědčí, že si místo na trávníku na úkor ostřílenějších borců zaslouží. Zatím se jim dařilo, a věřme, že to půjde i dnes! Plný bodový zisk fotbalistů i hokejistů by znamenal velmi příjemný víkend pro hanácké fandy sportu. 

On-line přenos z fotbalového utkání najdete zde: http://www.sigmafotbal.cz/online.html

 


Komentáře

atorvastatin 80mg uk <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg pill</a> buy lipitor 10mg generic