Sázka na mladé vychází. Modrá lavina je zpět

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 6.10.2014

Plšek, Chorý, Houska... Mladé hráče Sigmy spojují dvě okolnosti - věk kolem dvaceti let a několikanásobný zápis do tabulky střelců. Zdá se, že je po rozpačitém či spíše špatném začátku olomoucká Sigma naladěná na vítěznou notu. Modrá lavina je zpět. A mladí hráči na tom mají lví podíl.

V prvních kolech druholigového ročníku pokračovala Sigma více méně v sestavě, známé i z jarní části první ligy. Stavělo se především na zkušenějších hráčích, samozřejmě s výjimkou těch, kteří Sigmu po pádu do druhé ligy opustili. Když se po prvních čtyřech kolech motala Sigma u dna druholigové tabulky s bilancí tři prohry a jediná výhra, bylo zřejmé, že dál to takhle nepůjde. Kouč Leoš Kalvoda měl k dipozici mimořádně široký kádr, z nějž by se dalo při troše dobré vůle sestavit dva solidní mančafty. V kritickém období se nebál změnit dosavadní strategii a dát od počátku důvěru mladíkům, kteří sice neoplývají takovou zkušeností, ale byla u nich šance, že do hry vnesou více odhodlání a dravosti. Od utkání s Ústím nad Labem tato sázka vychází stoprocentně. Kolem kanonýra Ordoše se uskupila parta dvacátníků v čele s pětigólovým Jakubem Plškem, nyní už jasným exekutorem pokutových kopů. Během posledních čtyř zápasů Sigma nastřílela sedmnáct gólů!

Kvalita mladých hráčů ovšem má i svou v uvozovkách stinnou stránku. Například Jakub Plšek a David Houska byli nominováni do reprezentační jednadvacítky, Tomáš Chorý je pro změnu v devatenáctce, a málem by teď Sigmě chyběli v ligovém utkání. Utkání s Táborskem se ale podařilo odložit, takže kouč Kalvoda nemusí zatím znovu se sestavou improvizovat.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin tablets <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg pills</a> order lipitor 80mg pill