Sigma tento týden bodovat nebude

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 7.10.2014

Od pondělka je jasno. Tento týden Sigma Olomouc žádné další body do své krásné stíhací jízdy na čelo tabulky nepřidá. Není to kvůli špatnému výkonu nebo spiknutí rozhodčích, ale kvůli kvalitě olomouckých mladíků, kteří nastoupí v několika mládežnických reprezentačních týmech. Tým SK Sigma Olomouc proto nebude zápas 10. kola FN ligy v sobotu v Sezimově Ústí proti FC MAS Táborsko hrát. Zápas byl odložen, náhradní termín byl stanoven na úterý 28. října od 14.30.

V reprezentačních výběrech jsou brankář Michal Reichl, záložníci David Houska a Jakub Plšek, ti v U 21, a také útočník Tomáš Chorý, ten je v repre U 20. Všichni tito borci patří poslední dobou k oporám Sigmy, takže je jen dobře, že bylo žádosti klubu o přeložení termínu vyhověno. „Nebudeme tam nyní hrát, až po utkání ve Zlíně tam pojedeme. Hráči, kteří jsou na reprezentaci, předvádí dobré výkony, takže by nám chyběli. Jsou nějaká pravidla, pokud je určitý počet hráčů v nominaci, tak umožní odložení utkání,“ řekl trenér SK Sigma Olomouc Leoš Kalvoda.

Nejbližší utkání se tak odehraje v sobotu 18. října na Andrově stadionu proti Kolínu. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

order atorvastatin 20mg pill <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg without prescription</a> atorvastatin 80mg brand