Body mají hokejisté i fotbalisté

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 19.10.2014

Pět bodů ze dvou zápasů mají za víkend olomoučtí fotbalisté a hokejisté. Nejprve v sobotu fotbalisté po pracném boji porazili Kolín 4:1, načež v neděli Kohouti remizovali na ledě O2 Areny se Slavií Praha a v samostatných nájezdech vybojovali dva body.

Andrův stadion v sobotu viděl utkání, kde se favorit zprvu docela trápil. Po zahozených šancích a děsivé chybě dvojice Hála Zahradníček ve vlastním vápně šel ve dvaadvacáté minutě překvapivě do vedení hostující Kolín. Do konce poločasu pak naštěstí stihl Michal Ordoš vyrovnat. V druhé půli se už síla domácího mančaftu projevila naplno. Z několika ostrých zákroků bránících hráčů ve vápně Kolína si sudí vybral dva, a již profesionální penaltový střelec Jakub Plšek se nemýlil - stav se tak postupně změnil na 3:1. V 80. minutě pak přidal ze hry čtvrtou branku střídající Jakub Rolinc.

Hráči i kouč Leoš Kalvoda se po zápase shodli na tom, že předvedený výkon i přes sympatické závěrečné skóre stále nebyl takový, jak by si klub i fanoušci přáli, a to zejména v první půli. „Myslím, že to nebylo z naší strany optimální. Když jsme dali branku na dva jedna, tak jsme se herně zvedli. Ale pořád tomu chyběl šmrnc, nebylo to úplně ono. Musíme se z toho poučit, jít do toho od příštího zápasu naplno a zase hrát svoji hru,“ připustil po utkání Jan Navrátil. Doufejme tedy, že sliby a prohlášení o stoprocentním nasazení hráči příští týden převedou do praxe a na půdě Zlína předvedou od první minuty skutečnou modrou lavinu.

Hokejoví Kohouti se zatím v tabulce Extraligy pomalu snaží prokousávat do pomyslného klidného středu. Pomohl jim k tomu i úspěch na ledě pražské Slavie. Mora v první třetině vedla díky brance Erika Hrni, jenže Slávisté dokázali ještě do první sirény otočit stav na 1:2 v neprospěch Olomouckých. Ve třetí třetině dokázal premiérovým gólem po asistenci Pavla Patery srovnat Aleš Jergl. V prodloužení branka nepadla, v samostatných nájezdech pak skórovali pouze Kohouti Hrňa a Rostislav Marosz. Ze Slavií se tedy opakoval obdobný průběh včetně skóre 2:3sn jako v úplně prvním extraligovém utkání, leč tentokrát s dobrým koncem pro Kohouty.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

order lipitor 80mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg</a> oral atorvastatin 80mg