Hanáci udolali Slezany! Kohouti versus Oceláři 5:4p

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 24.10.2014

Tohle se vážně povedlo! Kohouti v pátek večer dokázali, že mohou sehrát vyrovnanou partii s kýmkoliv, a doma, byť až v prodloužení, porazili lídra extraligové tabulky z Třince.  Ve svém patnáctém extraligovém souboji tak skvěle odčinili šestibrankový výprask, který jim Třinečtí ve druhém kole uštědřili. V celém utkání sehrály mimořádně významnou roli přesilovky. 

Zápas s favoritem sledovala zcela vyprodaná plecharéna. Pět a půl tisíce diváků hnalo Kohouty dopředu, což se projevilo i na vývoji skóre - po první třetině domácí vedli už 2:0! Obě branky padly při přesilových hrách. Ve druhé třetině, zvláště od její poloviny, zabral naplno hvězdný tým Třince, Moru přehrával a následně díky dalším dvěma proměněným přesilovkám dokázal s domácími srovnat krok.

Ve třetí třetině se domácí, a to opět díky přesilovým hrám, dostali do dvoubrankového vedení. V pětapadesáté minutě ale hosté snížili na 3:4. V posledních dvou minutách, kdy Třinci stále ještě chyběla jedna branka, hráli Oceláři bez brankáře. V této fázi bohužel nedokázal rozhodnout utkání olomoucký Radek Dlouhý, když ze středního pásma netrefil prázdnou branku. Třinec naopak stihl v poslední minutě vyrovnat. V prodloužení pak, a to, jak jinak, znovu v početní výhodě, definitivně obrátil skóre ve prospěch Hanáků Erik Hrňa.

Třetiny 2:0, 0:2, 2:2 – 1:0
Branky a nahrávky: 12. Houdek (Buc, Patera), 16. Laš (Herman, Houdek), 41. Cibák (Marosz, Rác), 48. Hrňa (Herman, Laš), 62. Hrňa (Rác) – 32. Žejdl (Roth, Trončinský), 39. Plíhal (Polanský, Irgl), 55. Trončinský (Žejdl, Rákos), 60. Roth (Trončinský, Rákos).Rozhodčí: Hribik, Polák – Jelínek, Pešek. Vyloučení: 5:6, navíc Patera (OLO) 10 min. [NESP]. Využití: 4:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 5500 (vyprodáno). Střely na branku: 20:31. Zblokované střely: 17:18. Hity: 21:23. Vhazování: 37:39. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 4:2, 4:4, 5:4

Autor: 
(jak)

Komentáře

atorvastatin 20mg usa <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg generic</a> buy atorvastatin 20mg sale