Dokonáno. Po Sigmě vyplenili Zlín i hokejisté!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 26.10.2014

Ve Zlíně asi po tomto víkendu z Olomoučanů moc velkou radost nemají. V sobotu zde vyhrála fotbalová Sigma, v neděli hokejová Mora.

Velmi vydařený víkend olomouckých fotbalistů a hokejistů uzavřeli v neděli v podvečer Kohouti, když získali už čtvrtou výhru v řadě v prodloužení nebo po samostaných nájezdech. Zpočátku to ale na úspěch nevypadalo - v první třetině Zlín nejen že šel do vedení, ale hrál lépe. V druhé třetině navíc Zlín šel do dvoubrankového vedení. Následně se ale projevila bojovnost a vůle Kohoutů a už po minutě se v početní převaze prosadil Rostislav Marosz. Po snížení se Mora dostala zpět do utkání a zabrala na plné obrátky. To se projevilo ve 31. minutě, kdy v ponechané výhodě Radek Dlouhý srovnal na 2:2. Další gól už nepadl ani ve třetí třetině, ani v prodloužení. 

Samostatné nájezdy vyšly lépe Olomouckým. Prosadili se hned tři Kohouti, když rozhodující zásah získal Pavel Patera. Ten sice během nájezdu puk za záda Libora Kašíka nedostal, nicméně byl během nákezdu někdejším olomouckým brankářem nechtěně podražen a rozhodčí tudíž ukázal na tzv. technický gól. Kohouti si tedy ze Zlína vezou dva body.  

Třetiny 1:0, 1:2, 0:0 - 0:0
Branky a nahrávky: 4. Okál (Leška, Köhler), 23. Marušák (Holík) – 24. Marosz, 31. Dlouhý (Knotek, Rašner), rozh. náj. Patera. Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Gebauer, Lederer. Vyloučení: 3:4, navíc TS pro ZLN. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci:5564. Střely na branku: 34:26. Zblokované střely: 21:10. Hity: 8:6. Vhazování:38:34. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 2:3 SN.

Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin for sale <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin online</a> atorvastatin 20mg ca