Skvělé, Sigma už vede tabulku!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 28.10.2014

Sedmá výhra v řadě a je to - mizerný začátek zapomenut, Sigma už vede Fotbalovou národní ligu! Zlepšený výkon, fungující spolupráce zkušených borců a mladých talentovaných hráčů a úctyhodné skóre 30:12, to jsou faktory, které posunují Sigmu po dvanácti kolech do čela druholigové tabulky. Škarohlíd by mohl dodat, že tam přeci Sigma měla být od začátku, nicméně fandové jsou po velmi nepovedeném úvodu druholigové mise nyní za takový vzestup vděční.

V den státního svátku Hanáci cestovali až na jih Čech do Sezimova Ústí, kde v odloženém utkání 10. kola porazili MAS Táborsko 2:1. Branky tentokrát obstarali Michal Vepřek a Tomáš Zahradníček. Sigma dnes pozměnila svou tradici slabších začátků a lépe vysekla první poločas, zatímco v tom druhém, především po zvýšení na 2:0, už možná zbytečně hrála spíše na jistotu a udržení výsledku. Každopádně bylo utkání náročné, a Táborsko, které bylo před utkáním na druhém místě tabulky, bylo těžkým soupeřem. „Povedlo se to. První poločas jsme měli, paradoxně, lepší než ten druhý. Rozhodli jsme prvním poločasem, pak nástupem do druhého dali na dva nula. Potom jsme se ale zbytečně zatáhli, myslím, že jsme měli trochu strach o výsledek. Ale ubojovali jsme to do vítězného konce. A toho si cením. Protože takové zápasy jsou velice těžké a my jsme ho zvládli,“ řekl po zápase pro klubový web kouč Leoš Kalvoda

Už ve 2. minutě střílel z hranice šestnáctky Vepřek. První ránu mu protihráč zblokoval, druhá už šla přesně k pravé tyčce a hosté vedli. Sigma držela soupeře na distanc, mimo standardek nemusela řešit nic zásadního, střelu na bránu domácím nedovolila v prvním poločase ani jednu. A naopak sama mohla přidat další branky. Sedm minut po přestávce se dostal do dobré střelecké pozice Plšek, zakončoval z malého vápna trošku z úhlu, ale brankáře neprostřelil. Po minutě poslal Plšek krásnou přehrávku mezi zadáky pro Zahradníčka. Ten si seběhl před brankáře a trefil k levé tyčce – 0:2. Náskok dvou gólů vydržel hostům jen pět minut. Pak se prosadil domácí útočník Musiol a bylo to jen o jeden. Na obou stranách ve druhém poločase pomohla gólmanům i tyčka jejich brankových konstrukcí. Poměr střel na bránů jednoznačně svědčí o aktivitě Sigmy - 10:4 v její prospěch. Zhruba čtyři desítky olomouckých fanoušků, kteří vážili cestu na svérázný "lesní" stadion, nelitovaly. 

Teď to chce potvrdit stoupající formu i v domácím utkání s Pardubicemi. To se odehraje v sobotu od 14 hodin. 

Táborsko – SK Sigma Olomouc 1:2 (0:1)

Branky: 58. Musiol – 2. Vepřek, 53. Zahradníček. Rozhodčí: Orel – Jiřík, Vaňkát. ŽK: Džafiš – Plšek, Vepřek. Diváci: 2711.
Táborsko: Toma – Sladký, Hric, Ciferský, Divíšek – Presl (73. Tusjak), Šiml (46. Traore), Javorek, Nešický, Džafič – Musiol (72. Strnad). 
SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Rajnoch, Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Houska, Cana, Plšek (58. Ordoš), Navrátil (72. Falta) – Vašíček (80. Habusta). Trenér Leoš Kalvoda.

Střely na: 4:10

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

order lipitor 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg without prescription</a> order atorvastatin 80mg pill