Na Sigmu s plyšákem!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 1.11.2014

Dnes odpoledne čeká Sigmu utkání s Pardubicemi. Fotbalistům půjde především o to, aby pokračovali v krásné vítězné šňůře, fanoušci ale můžou krom povzbuzování udělat ještě jednu dobrou věc navíc. Olomoučtí ultras se spolu se sdružením Dobré místo pro život rozhodli uspořádat dobročinnou sbírku plyšových hraček. Přijďte na fotbal a zasypte plyšáky trávník! 

Výzva fans SK Sigma Olomouc: "Společně s Ultras Sigma, SK Sigma Olomouc a Dobré místo pro život vyhlašujeme na zápas s Pardubicemi - Plyšákovou bouři! O co se jedná? Prosíme každého, aby na tento zápas přinesl na tribunu s sebou plyšáka, je jedno kde sedíte, zapojit se může opravdu každý. Při nástupu hráčů na hřiště všichni společně plyšáky zaházíme hřiště, pokud by pršelo, nachystají se pytle, do kterých bude možnost plyšáky vložit. Při tomto zápase bude probíhat i celostadionová sbírka peněz, která bude předána společně s plyšáky! Předem děkujeme všem za spolupráci!"

Utkání SK Sigma Olomouc vs. Pardubice se hraje dnes od 14.00.

A pokud náhodou nepůjdete na fotbal, můžete plyšáky nechat ve fanshopu.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

purchase lipitor sale <a href="https://lipiws.top/">how to get atorvastatin without a prescription</a> atorvastatin 40mg usa