Plyšáková bouře aneb jak "chuligáni" pomohli dětem z dětského domova

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 3.11.2014

Hrací plocha zaházená předměty! A to nejen pod fanouškovským kotlem, ale i u ostatních tribun. Ovšem na trávníků neleží dýmovnice, lahve od alkoholu ani žádná jiná "munice. Trávník totiž obsadily stovky a stovky plyšových hraček. Co se to před zápasem Sigmy s Pardubicemi dělo? Proběhla zde velká plyšáková bouře. 

Fotbaloví fandové nemají dvakrát dobrou pověst. V očích mnoha lidí, kteří nerozlišují, existuje téměř rovnítko mezi fanouškem a chuligánem. Ultras Sigma neboli ortodoxní příznivci olomoucké Sigmy v rámci posledního utkání svého týmu předvedli, že takové hodnocení je přinejmenším nespravedlivé. Díky jimi zorganizované dobročinné akci se vybrala doslova hromada plyšových hraček a k tomu skoro 7 tisíc korun. "Plyšáčky podělíme mezi všechny naše organizace a zbytek si budou moct lidé koupit na stánku a tím přispět na naše klienty. Moc děkujeme za aktivitu kluků, byli moc milí. Mimo plyšáky ještě mezi fanoušky Sigmy vybrali téměř 7 tisíc korun, za které koupíme čtyřem klukům z dětského domova fotbalovou výbavu," poděkovala fandům Věra Novotná, předsedkyně společnosti Dobré místo pro život

Sdružení Dobré místo pro život spolupracuje například s Dětským domovem Olomouc, dětským centrem DC 90 Topolany, Azylovým domem pro matky s dětmi, Střediskem ranné péče Tamtam a mnoha dalšími organizacemi. V průběhu Olomouckých vánočních trhů navíc provozuje prodejní stánek, který bezplatně zapůjčuje jednotlivým neziskovým organizacím. A právě zde budou vybraní plyšáci znovu k mání. Samotný klub SK Sigma Olomouc s Dobrým místem pro život spolupracuje už několik let. Fotbalisté se účastní například Handicap Rally, fotí se do kalendářů sdružení či pomáhají s prodejem různých výrobků v rámci Olomouckých vánočních trhů. Nyní se tedy k fotbalistům přidali i jejich fanoušci.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 80mg us <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg without prescription</a> atorvastatin 40mg pill