Anglie versus Německo? Dnes se rozhodne, jaké bitvy Olomouc uvidí

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 6.11.2014

Olomoučané se mají nač těšit. Na vlastní oči uvidí díky šampionátu EURO 21 bitvy těch nejlepších jednadvacítek v Evropě. jisté je, že v Olomouci nastoupí Anglie. Rozdají si to Angličané v bitvě s reprezentanty Německa? Nebo si budou muset poradit s nevyzpytatelnou Itálií? Dnes večer se konečně rozhodne, které reprezentační týmy bude hostit v červnu 2015 olomoucký Andrův stadion.

V rámci moravské skupiny šampionátu EURO 21 uvidí Olomouc tři zápasy základní skupiny a jedno semifinále. V tuto chvíli je jisté, že zatímco český reprezentační výběr, v němž dost možná nastoupí i hráči Sigmy Jakub Plšek, David Houska, Tomáš Zahradníček nebo brankář Michal Reichl, hraje v Praze, v Olomouci se představí Anglie.

Losování se odehraje od 18 hodin v pražském hotelu Clarion a zúčastní se jej legendy evropské kopané. Hlavní postavou, která rozřadí osm účastníků turnaje do dvou skupin, bude Pavel Nedvěd, ambasador turnaje. „Účast potvrdila řada významných osobností v čele s prezidentem UEFA Michelem Platinim a některými předsedy evropských fotbalových svazů. Nebude chybět ani generalita našeho fotbalu v čele s předsedou Miroslavem Peltou. Zástupci UEFA spolu s představiteli týmů a Organizačního výboru absolvují po losu prohlídky hotelů, stadionů i tréninkových hřišť v Praze, Olomouci i Uherském Hradišti," uvedl šéf organizačního výbor EURO 21 Petr Fousek. Program budou moderovat Libor Bouček a Lucie Výborná a odvysílají ho televize do celé Evropy.

V Olomouci mezitím na dvou místech probíhají na plno přestavby dvou fotbalových areálů. Mění se západní tribuna Androva stadionu a popdstatnou rekonstrukcí prochází tréninkový areál v Řepčíně. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)