Italští reprezentanti: stadion je perfektní, město krásné

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 12.11.2014

Anglie, Itálie a Švédsko - přinejmenším tyto tři týmy uvidí fotbaloví fanoušci v červnu při mistrovství Evropy do jednadvaceti let na Andrově stadionu v Olomouci. Kdo pak přibude v semifinále, to ukáže až vývoj šampionátu. Teoreticky může k semifinále nastoupit na olomouckém trávníku i český tým, pokud v pražské A skupině skončí na druhém místě a v Olomouci by jej čekal vítěz B skupiny. Fandové Sigmy by tak v akci viděli i domácí hráče, pokud se v týmu trenéra Jakuba Dovalila udrží. Šanci stále mají přinejmenším Plšek, Houska a brankář Reichl a samozřejmě i odchovanec Tomáš Kalas. 

Hned po čtvrtečním losování vyrazili do Olomouce zástupci týmů, které zde budou v rámci skupiny B hrát. Nejvíce informací o Olomouci měli Angličané, jelikož jejich reprezentace byla v B skupině předem nasazena jako tým s aktuálně nejlepším mládežnickým koeficientem. Angličané v Olomouci odehrají přinejmenším dvě utkání, a to se Švédy (21. června) a s Italy (24. června). Pokud skupinu vyhrají, nastoupí v Olomouci také k semifinálovému duelu s druhým ze skupiny A (27. června). Angličané si tedy velmi pravděpodobně zvolí Olomouc i za své sídelní město. 

Velkým favoritem skupiny ovšem budou také Italové, které Olomouc nadchla. Také oni odehrají na Andrově stadionu přinejmenším dva zápasy. Kdyby si mohli vybírat jako první, rozhodně by chtěli zůstat v Olomouci. "Byli natolik spokojení, že kdyby si mohli vybrat, okamžitě jsou ubytovaní v Olomouci," potvrdil Martin Cicala, oficiální průvodce italské reprezentace. "Stadion je nádherný, super, Italové byli překvapení, jak pěkný stadion u nás máme. Navíc viděli, že se ještě vylepšuje vnitřek tribuny." Velmi se jim líbilo i samo město. Podle Cicaly se ovšem Italové obávají, že nejlepší hotely v Olomouci si zarezervuje anglická reprezentace, která má právo prvního výběru, a po ní ještě početný realizační tým UEFA, a na ně už nezbude místo. Olomoucký stadion, tréninkový areál v Řepčíně a město samotné si prohlíželi také švédští fotbaloví funkcionáři. 

O tom, která reprezentace bude nakonec bydlet ve kterém hotelu, se nejspíš rozhodne během následujících několika týdnů. Pro fanoušky je ovšem samozřejmě podstatné, že favorizované týmy uvidí na hřišti. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

buy generic atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 80mg pill</a> cheap atorvastatin 40mg