Kohouti dnes vyzvou pražskou Spartu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 14.11.2014

Na reprezentační pauzu navázala olomoucká Mora výborně - v Liberci v úterý zvítězila nad tamními Bílými Tygry 3:2 a v neúplné tabulce Extraligy se drží na skvělém 6. místě. Dnes večer v domácí "Plecharéně" vyzve zatím čtvrtou Spartu. 

První utkání v Praze skončilo v sedmém kole Extraligy vítězstvím Sparty v poměru 3:1. Forma Kohoutů i jejich nasazení však jde zápas od zápasu nahoru, a tak je zřejmé, že dnes půjde v Olomouci o velkou bitvu. Utkání začíná v netradičním čase 17.40. Zápas vysílá ČT Sport, ovšem jak známo, hokej (i fotbal) je nejlepší přímo na stadionu! Věřme, že plný dům opět požene Kohouty s maximálním nasazením za dalšími třemi body. „Fanoušci nám ohromně pomáhají, zvlášť když přijde plný dům, nebo nemusí být ani úplně plný, ale přijde kolem čtyř nebo pěti tisíc lidí, je to super. Je to taková vyhecovaná atmosféra a diváci nás ženou dopředu," vzkazuje Olomoučanům útočník Peter Zuzin.

Autor: 
(jak)

Komentáře

buy lipitor online <a href="https://lipiws.top/">lipitor cheap</a> buy atorvastatin 80mg sale