Jednadvacítka s hráči Sigmy dnes nastoupí proti Němcům

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 18.11.2014

Další šanci předvést své schopnosti a přiblížit tak k účasti na šapmionátu EURO 21 mají dnes někteří hráči Sigmy. Reprezentační jednadvacítka se dnes od 17,30 postaví v přípravném utkání výběru Německa. V českém týmu nebudou chybět záložník David Houska a brakář Michal Reichl. S nimi na trávník vyběhnou také odchovanci Olomouce Tomáš Kalas a Tomáš Přikryl. Ve výběru pro tentokrát chybí další člen širšího kádru trenéra Jakuba Dovalila a autor celkem šesti reprezentačních branek Jakub Plšek. Těžko říct, co ovlivňuje volbu při sestavě, protože za Sigmu nastupuje Jakub Plšek pravidelně a když zrovna náhodou nestřílí góly za áčko, skóruje alespoň v béčku. 

Držme tedy olomouckým mladíkům palce a přejme jim, aby se nakonec v červnu na šampionátu objevila v reprezentačním dresu co nejpočetnější ekipa olomouckých borců. 


Komentáře

atorvastatin 10mg usa <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg sale</a> order lipitor 20mg generic