Po týdenní pauze znovu na led. Tentokrát čeká Kohouty silný Litvínov

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 21.11.2014

Naposledy v neděli vyjeli na led k ostrému zápasovému boji olomoučtí Kohouti. Vítkovice tentokrát porazili 4:1. Od té doby jen trénink a relax. Až dnes čeká Hanákydalší, a to velmi těžký soupeř. Litvínov je momentálně druhý v tabulce! Navíc bude utkání, podobně jeko nedávný mač se Spartou, pod drobnohledem televizních kamer. HC Olomouc se už ovšem v této fázi soutěže může směle poměřovat s každým týmem, a proto není důvodu, proč by měli mít Kohouti dnes nahnáno. 

V prvním utkání Kohouti na ledě soupeře prohráli 1:3, nicméně utkání to tehdy bylo celkem vyrovnané. Dnes si domácí věří na lepší výsledek. "Asi se nepředpokládalo, že budou hrát takhle na špici. Myslím si ale, že už ty výsledky nejsou takové, jaké byly na začátku a pomaličku ztrácí. Možná má na tom podíl i to, že nechytal Francouz. Uvidíme, jestli nastoupí, netuším, co mu je. Pro ně je to dost zásadní. Jejich hra stojí na dobrém gólmanovi,“ říká o dobré formě Litvínova olomoucký obránce Jiří Ondrušek. V dresu Litvínova hraké i legendární veteráni Martin Ručinský a Jiří Šlégr

Zápas v plechareně začíná s ohledem na televizní přenos v netradičním čase 18.20. 


Komentáře

cost lipitor <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 80mg</a> lipitor where to buy