Nevyšlo to ani napotřetí. Mora prohrála v prodloužení

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 25.11.2014

Ještě před dvěma týdny to s olomouckými hokejisty vypadalo velmi nadějně, nyní je to s výsledky i postavením v tabulce o poznání horší. Kohouti prohráli v domácím utkání s Litvínovem, prohráli také v Mladé Boleslavi a po faulu na mladoboleslavského Broše byl navíc útočník Radek Dlouhý potrestán zákazem startu v šesti utkáních. Dnes už tedy Dlouhý spoluhráčům chyběl. Kohouti tři minuty před koncem utkání neudrželi vedení proti Plzni.  

V napínavém utkání se několikrát měnilo vedení. Velkou roli v průběhu utkání sehrál častý pobyt domácích na trestné lavici - Kohouti v oslabení dvakrát inkasovali. Trestnou lavici sice nezanedbávali ani Indiáni, nicméně Hanáci v proměňování přesilovek tolik úspěšní nebyli. 

Po první třetině byli na koni Plzeňští, neboť vedli o dvě branky. Ve druhé třetině dokázali Kohouti pouze snížit díky Rácově zásahu na 1:2, povedená Cibákova střela skončila na břevně. Kohouti navíc během druhé třetiny přišli o Majeského, kterému při vyloučení poněkud ruply nervy, a tak za vulgární vyjadřování a práskání dveřmi od trestné lavice vyfasoval trest do konce utkání. Ve třetí třetině se však domácí přeci jen dočkali po střele Zuzina vyrovnání a díky Bucovi dokonce sedm minut před sirénou otočili skóre ve svůj prospěch na 3:2. Pár minut poté mohla Mora ještě zvýšit svůj náskok, jenže Cibákova střela skončila na tyči plzeňských Indiánů. Ti naopak tři minuty před koncem opět srovnali a zápas dospěl do prodloužení. Z prodloužení se pak odehrála jen necelá jedna minuta, když ze skrumáže před brankou Trvaje vytěžil plzeňský Moravčík rozhodující gól a dva body pro západočechy.

Plzeň tak se dvaatřiceti body a s lepším skóre poskočila před Kohouty na osmé místo, ti jsou nyní na pozici deváté. 

Třetiny 0:2, 0:1, 2:1 - 0:1
Branky a nahrávky: 30. Rác, 43. Zuzin (Skrbek), 53. Buc (Skrbek) – 9. Kadlec (Kratěna), 18. Mozík (Kadlec, Kratěna), 57. Indrák, 61. Moravčík (Mozík, Sýkora).Rozhodčí: Hodek, Hribik – Brejcha, Suchánek. Vyloučení: 10:10, navíc Majeský (OLO) DKU [ZHK]. Využití: 1:2. V oslabení:0:0 . Diváci: 4213. Střely na branku: 20:20

Autor: 
(rb)

Komentáře

oral lipitor 40mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg generic</a> buy lipitor 20mg online cheap