Sigma je stále ve hře, i když je trávník pod sněhem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() ve funkci _weather_parse_forecast() (řádek: 219 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/weather/weather_parser.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 3.12.2014

Podzimní část Fotbalové národní ligy sice skončila, přičemž Sigmě do její kompletace chybí odložený zápas s Varnsdorfem, nicméně fandové Modré laviny nemusí zoufat. Stále se něco děje. Už dnes mohou přijít na besedu s vedením klubu, v pátek pak můžou společně s hráči podpořit dobrou věc.

Ve středu v 17,30 začíná setkání fanoušků Sigmy Olomouc se sportovním manažerem a členem představenstva Ladislavem Minářem, trenérem A týmu Leošem Kalvodou a vybranými hráči, konkrétně Janem Rajnochem, Michalem Ordošem, Janem Navrátilem, Michalem Vepřekem, Jakubem Plškem a Davidem Houskou. Není pochyb o tom, že se fandové mají na co ptát, třeba na nepovedený vstup do druhligové sezony i na zázračné vzkříšení Modré laviny, která od pátého kola neprohrála jediný mač a v soupeřích už během podzimu začala budit oprávněnou paniku. Stejně tak se mohou ptát i na to, jesti se Sigma obejde bez Tomáše Janotky, Pavla Dreksy a Aleše Škerleho, kteří podle čerstvých zpráv nenastoupí s klubem k zimní přípravě. Beseda se uskuteční ve Sport Baru Sigma v Galerii Šantovka, všichni hosté mají slíbenou kávu zdarma. Snad dorazí i ti, kteří klub s chutí podrobují drtivé kritice v anonymních internetových diskuzích... :-)

Spojit příjemné s užitečným pak mohou fanoušci v pátek. Na Horním náměstí kousek od Arionovy kašny budou ve stánku spolku Dobré místo pro život fotbalisté prodávat punč a získávat tak peníze pro děti z Blanické školky. Pokud máte rádi Sigmu, punč a dobrý pocit z ušlechtilého skutku, není lepší volby než vyrazit v pátek podpořit fotbalisty v roli barmanů. Služby jsou na páteční podvečer rozděleny následovně: od 16 do 18 hodin bude za pultem duo Tomáš Janotka a Michal Ordoš, od 18 do 20 hodin Zdeněk Zlámal a David Holly, od osmi do 22 pak trojice Martin Hála, Martin Šindelář a trenér Leoš Kalvoda. Pro Sigmu jde o další krok ve spolupráci s Dobrým místem pro život. Naposledy to byli sami fanoušci, kteří při domácím utkání s Pardubicemi zaházeli trávník plyšovými zvířátky, které pak Dobré místo pro život rozdělilo do různých dětských center. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(jak)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg pills</a> buy lipitor 80mg online cheap