Kohouti jsou v laufu, mají třetí výhru v řadě a jsou pátí!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 6.12.2014

Skvělé dny prožívají olomoučtí hokejoví Kohouti. Po dvou venkovních výhrách v Hradci Králové (1:4) a v Karlových Varech (2:3) si v pátek večer poradili v domácí plecharéně se Slavií (4:2). V dresu Mory se poprvé představila i čerstvá posila zvučného jména - Tomáš Rachůnek. A to hned tím nejlepším možným způsobem - gólem v síti soupeře. 

Rachůnek, nejmladší ze slavného sourozeneckého tria, do Olomouce přišel ze Slovanu Bratislava. V Olomouci si od počátku pochvaloval pohodu v kabině a po pátečním utkání i zdejší diváky, kteří v závěru vítězného mače se Slavií skandovali Tomášovo jméno. „Bylo to příjemné překvapení, tohle jsem ještě nikdy nezažil. Celkově musím olomoucké publikum pochválit, vytvořili skvělou atmosféru,“ vyzdvihl Tomáš Rachůnek kvalitní olomoucký support. Není divu, že diváky zaujal, v 54. minutě přidal čtvrtý gól domácích, pojistil tak vedení a umetl tak cestičku k dalším třem bodům. 

V neděli Kohouty čeká od 15 hodin těžké venkovní utkání s lídrem tabulky, sebejistým Třincem. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

order atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor online</a> buy atorvastatin 40mg without prescription