Mora má třetí zápas za sebou bez bodu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 14.12.2014

Jako na houpačce jsou olomoučtí hokejisté, respektive jejich výsledky. V poslední době střídají utkání po třech - nejprve tři prohraná, pak tři vyhraná a nyní opět už tři porážky v řadě. V neděli Kohouti prohráli na ledě brněnské Komety 1:3. Ze sympatického pátého místa v tabulce extraligy se Hanáci pomalu vrátili níž, na osmou příčku.  

Nedělní utkání nebylo dle kouče Jiřího Dopity špatné. "Budu stručný. Neodehráli jsme špatné utkání, je pro nás škoda, že odjíždíme bez bodu. Domácí nás v zápase přestříleli, odehráli lepší přesilovky a nakonec rozhodli ve třetí třetině," uvedl pro klubový web Dopita. Po první třetině byl stav nerozhodný 1:1, díky brankám brněnského Ostřížka a olomouckého Hrušky. Ve druhé třetině nepadla žádná branka, nejvíc práce měl ovšem výtečný olomoucký brankář Vošvrda. Byť zněll konečný stav střel 45:25 jednoznačně pro Brno, domácí se trápili až do 51. minuty, kdy je do vedení dostal Jan Hruška. O minutu a půl pozdějí zvýšil na rozdíl dvou gólů Michal kempný. Mora pak neuspěla ani při závěrečné power-play a přišla o další tři body. 

Šanci na nápravu a snad i start další vítězné série mají v pátek 26. prosince, kdy se představí v Pardubicích. Budeme držet palce!

Branky a nahrávky: 4. Ostřížek (Dočekal, Holec), 51. Hruška (Kempný), 53. Kempný – 9. Diviš (Herman, Ondrušek). Rozhodčí: Pešina, Horák – Komárek, OndráčekVyloučení: 8:10, navíc Kempný 10 min. Využití: 1:0 Diváci: 7 200 Střely na branku: 45:25

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

atorvastatin 10mg brand <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg sale</a> order lipitor online cheap