Tribuna Androva stadionu se mění k nepoznání

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 18.12.2014

Až po bezmála dvouměsíční pauze přijdou fanoušci Sigmy na lednové zápasy Tipsport ligy, budou se možná dost divit. Západní tribuna Androva stadionu se totiž v těchto týdnech, kdy se nehraje, doslova mění před očima. Jinak by to ostatně ani nešlo, pokud se zde mají v červnu příštího roku odehrát čtyři utkání B skupiny fotbalového Mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Zatímco v minulých měsících práce probíhaly především v útrobách nejstarší tribuny, nyní se mění její plášť. Tato část rekonstrukce přináší zvenčí nejviditelnější změny. Celé první patro tribuny s dosud otevřenou terasou bude ukryté za prosklenými stěnami. „Pod tímto novým opláštěním budovy jsou budoucí kanceláře, prostory pro novináře a další,“ popisuje manažer stavby Vojtěch Slepánek pro web u21euro2015.cz. Uvnitř objektu je už hrubá stavba více méně hotová, položeny byly i nové podlahy a další prvky. O patro výše zůstanou otevřené terasy pro volný pohyb fanoušků či pro občerstvení, v nejvyšším patře pak přibude jedna terasa, na niž budou mít přístup například novináři. Veškeré prvky na této straně tribuny, ať už nové nebo původní, dostanou nový háv, takže tribuna, která pochází z přelomu 70. a 80. let minulého století, získá moderní a vizuálně ucelený vzhled.

„Všechno se zatím vyvíjí dobře, práci stíháme, i když se začalo později. Jak vidíte, jedná se o uzavřené staveniště, takže může probíhat maximum činností najednou,“ doplnil manažer Slepánek s tím, že v prvním čtvrtletí příštího roku bude kompletní rekonstrukce tribuny hotová.

Fandové si mohou stav na vlastní oči ověřit už 10. ledna, kdy Sigma nastoupí v rámci Tipsport ligy od 11 hodin proti brněnské Zbrojovce. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 80mg price <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg uk</a> buy atorvastatin no prescription