Mora jede do Pardubic. Dostanou fanoušci na 2. svátek vánoční dárek?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 25.12.2014

Zlomit neveselou sérii tří proher chtějí olomoučtí Kohouti v zítřejším utkání 31. kola Tipsport extraligy. Totéž samozřejmě chtějí i fanoušci Mory, kteří by tak dostali ve 2. svátek vánoční velmi příjemný dárek navíc. 

Jakkoliv jsou Vánoce svátky klidu, olomoučtí hokejisté museli už na Boží hod vánoční na led. Zítra cestují do Pardubic, kde po reprezentační přestávce znovu naskočí do extraligového rychlíku. Dosavadní vzájemná bilance obou týmů je vyrovnaná, Pardubice doma vyhrály 3:1 a Mora je pak doma na oplátku porazila 4:2. Zítřejší utkání začíná v pardubické ČEZ aréně v 17 hodin. 

Pro Olomoučany příliš nehovoří poslední nepříjemná série proher, na druhou stranu měli hráči po neúspěších takřka dvoutýdenní pauzu na srovnání myšlenek. Dobrou zprávou je také to, že se na pokračování s týmem před pár dny dohodl nejlepší střelec a člen úspěšné formace Martin Cibák. Zkušený Slovák, autor jedenácti branek a osmi asistencí, který spolu s kolegy Rostislavem Maroszem a Romanem Rácem patří k nejlepším úderným lajnám extraligy, podepsal během ligové přestávky smlouvu do konce tohoto ročníku. "Je třeba dávat góly, proměňovat šance hlavně v přesilovkách. Myslím, že se k nám štěstí opět přikloní a budeme body znovu sbírat,“ uvedl útočník, na jehož umění budou Kohouti spoléhat už zítra v Pardubicích.

Fotogalerie: 

Komentáře

lipitor online order <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg pills</a> order lipitor without prescription