Mora vyloupila Spartu a vrátila se na vítěznou vlnu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 31.12.2014

Nejprve výhra nad Bílými Tygry a včera večer vítězství na ledě pražské Sparty. Po smolné sérii se Kohoutům vrací fazóna, s níž je olomoučtí fandové vidí nejraději. Dvě vítězná utkání drží Moru stále v pozici, z níž se jde do play-off. 

V Praze se ve skvělé formě představili brankáři Jiří Trvaj a Sparťan Filip Novotný. Svědčí o tom i konečný výsledek pouhých 1:0 ve prospěch HC Olomouc, do branky se tedy dostal jediný projektil z celkem 47 střel v utkání. Gól navíc padl až v 60. minutě, kdy se podařilo v přesilovce vyšachovat domácí obranu a obránce Pavel Skrbek poslal puk do více méně odkryté branky. Skoro šest tisíc diváků sledovalo hru, v niž důležitou roli hrály přesilovky - vyloučeno bylo během zápasu celkem 17 hráčů! Mora zvládla všechna oslabení, chvíli přitom hrála dokonce jen ve třech proti pěti. 

V tomto roce je to ze strany Kohoutů vše, do nového roku budou vstupovat z osmé příčky. Jako první je v roce 2015 prověří v neděli 4. ledna na svém ledě Vítkovice.  

Statistiky: 

Třetiny 0:0, 0:0, 0:1
Branky a nahrávky: 60. Skrbek (Rác, Vyrůbalík). Rozhodčí: Hribik, Lacina – Komárek, Ondráček. Vyloučení: 8:9. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 5918. Střely na branku: 26:21

Autor: 
(rb)

Komentáře

atorvastatin order <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor 20mg</a> generic atorvastatin 10mg