Sigmu čeká Zlín, noví hráči mají další šanci předvést se

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 13.1.2015

Druhé utkání zimní Tipsport ligy mají před sebou ve středu fotbalisté Sigmy. Od 11 hodin se na umělém trávníku Androva sportovního areálu utkají s FC Fastav Zlín, který v sobotu porazil ostravský Baník jednoznačně 3:0.

V zápase mohou fanoušci sledovat takřka všechny adepty na post v áčku Sigmy, protože kouč Leoš Kalvoda má v plánu během zápasu protočit všechny hráče, kteří budou k dispozici. Uvidíme tak znovu autora prvního letošního gólu Modré laviny Lukáše Buchvaldka, testovaného kanonýra Josefa Čtvrtníčka, Petry Vavříka a Ševčíka, kteří se vracejí z hostování, a další.

Mladí hráči mají samozřejmě v zimní přípravě enormní zájem přesvědčit Leoše Kalvodu o svých kvalitách. Skvěle začal třeba stále ještě osmnáctiletý Lukáš Buchvaldek, který skóroval v 76. minutě proti Brnu. „Zakončil to suverénně, ale moc ho chválit nebudu, aby mu to nestouplo do hlavy,“ chladil případnou euforii trenér. Sám Buchvaldek si svou misi v A týmu pochvaluje: "Poperu se o to, uvidíme, co z toho bude. Myslím, že jsem to proti Brnu nezvládl špatně. Budu s tím bojovat a poperu se o to." Také Josef Čtvrtníček, kmenový hráč Slovácka a aktuálně kanonýr třetiligového Vyškova, kterého si přál v Sigmě vyzkoušet právě Leoš Kalvoda, bude mít další šanci přesvědčit. „Myslím, že nepodal špatný výkon. Ale byl to první zápas, první poločas, uvidíme. Určitě s námi bude pokračovat," uvedl po sobotním zápase s Brnem Kalvoda.  

V utkání budou chybět David Bystroň, Denis Cana, Tomáš Zahradníček a Jakub Rolinc, kteří mají vzhledem k ne zcela stoprocentnímu zdravotnímu stavu individuální tréninkový plán. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin drug <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 10mg generic</a> order generic atorvastatin 20mg