Hráči a fandové na dálku pozdravili legendárního fanouška Sigmy

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 21.1.2015

Fotbalisté Sigmy hrají přípravné zápasy, trénují a klasicky se chystají na jarní část sezony. Jako obvykle. Přesto je ale něco jinak. Na hřišti totiž v těchto dnech schází pan Hudec, legendární skalní fanoušek, který jinak nechybí u ničeho, co se týmu Modré laviny týká. Svatopluka Hudce totiž přivedl vážný úraz do nemocnice. Fandové ze skupiny Ultras 1919 spolu s hráči teď ovšem dokázali, že na ikonu fanoušků rozhodně nezapomínají. Před úterním utkáním s Baníkem roztáhli velký transparent s přáním brzkého uzdravení. 

Svatopluk Hudec, sám sportovec, bývalý fotbalista, hokejista a vytrvalostní běžec, je oddaným fanouškem olomouckého fotbalu už dlouho přes půl století. Od konce devadesátých let, kdy šel do důchodu, chodívá pravidelně na všechny tréninky, podává fotbalistům míče a funguje i jako svého druhu zpovědník, s hráči se setkává i v kabině po zápasech. "Pan Hudec prostě k Sigmě patří," zhodnotil stručně a výstižně osobu nejznámějšího fanouška mluvčí klubu Petr Pelíšek. 

"Mě stačí ty kluky vidět a jsem spokojený. Pro mě je Sigma prostě potěšení," popsal před pár lety v medailonku ze série Modrobílí srdcaři sám pan Hudec svůj vztah k Sigmě. Přejme mu tedy, aby se z nemocnice co nejdříve dostal domů a především zase na Andrův stadion. Bez něj by to nebylo ono. 

https://www.youtube.com/watch?v=iMYrSXPAOaM

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 80mg uk <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg oral</a> order atorvastatin online