Aleš Škerle míří mezi Klokany

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 22.1.2015

O dalších fotbalových osudech se v těchto dnech rozhoduje u hráčů Aleše Škerleho a Jakuba Habusty. Podle všeho oba ze Sigmy zamíří na hostování; Habusta do SFC Opava a Škerle do pražských Bohemians 1905. 

Zkušený obránce a někdejší kapitán Sigmy Aleš Škerle nenastupuje za áčko už několik měsíců. Doplatil na sestup Sigmy do druhé ligy a nepovedený vstup týmu do druholigové soutěže. Během podzimu vypadl ze základní sestavy, v klubu se navíc objevili zkušení stopeři Jan Rajnoch a David Bystroň. V zimní pauze dal kouč Lepš Kalvoda najevo, že s některými hráči, mimo jiné právě s Alešem Škerlem, pro jaro nepočítá. Nyní se už dolaďují jednání o hostování zkušeného fotbalisty v pražské Bohemce. 

Mladík Jakub Habusta už trénuje s Opavou a vypadá to na jeho hostování. „Jakub Habusta se zapojil do přípravy s Opavou, jasno by mělo být do neděle,“ řekl pro web Sigmy Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma Olomouc. Délka hostování je u obou hráčů zatím předmětem jednání. 

O nové angažmá se teď uchází také uzdravený gólman Zdeněk Zlámal. V jeho případě není zatím ještě nic jisté, nicméně se poohlíží po nabídce v polské Ekstraklase, konkrétně v týmu Zaglebie Lubin. Ve středu zde odchytal jeden poločas v přípravném utkání. 

Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 20mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor without prescription</a> lipitor 80mg uk