Sigma padla doma s Brnem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 24.1.2015

Po včerejším krutém přídělu pro fandy hojkejové Mory nemáme dobrou zprávu ani pro fotbalové fanoušky. V dnešním přípravném utkání prohrála doma Sigma se Zbrojovkou Brno 1:3, přičemž byla výhra Brna zasloužená. Na hřišti se představil tým bez zraněných či nemocných Denise Cany, Davida Housky, Michala Ordoše, Jana Navrátila a Jakuba Rolince. Do hry zasáhli i Martin Hala a Lukáš Buchvaldek, byť měli i oni zdravotní potíže. 

Skóre otevřel už v 9. minutě vyškovský Josef Čtvrtníček, kterého teď po Sigmě zkouší v zimní pauze i Brno, a i v dalších minutách byli hosté aktivnější. Ve 35. minutě hezkou střelou srovnal Petr Ševčík, a taktovku hry převzala Sigma. Jenže to by nesměla přijít zbytečná branka... Ještě před koncem poločasu se Brno z celkem náhodné akce dostalo znovu do vedení, když ve 45. minutě David Pašek po chybné rozehrávce Jana Rajnocha prostřelil Blahu.

V 65. minutě Jan Sýkora zvýšil už na rozdíl dvou branek. Šanci na snížení měl v 77. minutě Václav Vašíček, ale ani s pomocí dorážky Martina Hály gólmana hostí nepřekonali. Brankáře Brna znovu pěkně protáhl Jan Schulmeister v 82. minutě, ani z toho ale gól nepadl. Zápas, v němž se chvílemi hrálo snad až zbytečně na doraz, což pocítili na své kůži především Varadi a Buchvaldek, tedy skončil porážkou Sigmy. 

„Utkání splnilo svůj účel po tréninkové stránce. Ale my jsme dělali hrozné chyby. Udělali jsme jich dnes tolik, že kdybychom se tak prezentovali v soutěžních utkáních, tak nemáme šanci pomýšlet na to, co chceme dosáhnout. Pokud hráči cítí únavu, tak musí hrát jednodušeji, nedělat nějaké kličky. Jako před první brankou, takové věci se nemohou stávat, to nejde,“ řekl po utkání pro klubový web trenér SK Sigma Leoš Kalvoda.

Dnes se od 13 hodin hraje utkání SK Sigma Olomouc U 19 – FC Viktorie Přerov, béčko SK Sigma hraje od 12 hodin na Slovensku v Senci. V neděli hrají přípravná utkání mladší dorostenci, za soupeře mají slovenský Senec. Utkání týmu U 17 začíná v 11.00, šestnáctka hraje od 13 hodin. 

A tým Sigmy čeká v nejbližší době pokračování přípravy, na začátku února vyrazí k dalším přátelským utkáním na Slovensko. 

 

Autor: 
(rb)

Komentáře

order atorvastatin 80mg pill <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin for sale</a> atorvastatin 10mg pill