Sigmu posílil zkušený obránce Ondřej Kušnír

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 12.2.2015

Výraznou posilu do zadních řad získala Sigma Olomouc. Za modrobílé bude hrát obránce, který hrával za Spartu či Liberec a má zkušenosti z evropských pohárů i z reprezentace. Ondřej Kušnír (* 5. dubna 1984) už v Olomouci podepsal smlouvu, prozatím jen do letošního června. 

Na tuzemských trávnících rodák z Ostravy běhal v dresu Vítkovic, Viktorky Žizkov, Sparty a Liberce. Vloni v lednu se podílel na rozpadu tehdy kvalitní liberecké obrany, když poněkud překvapivě odešel do kazašského týmu Tobol Kostanaj. V dresu Slovanu Liberec hrával i v Evropské lize. Objevil se několikrát v mládežnických reprezentačních výběrech i v reprezentačním áčku.   

Do Olomouc přišel Ondřej Kušnír v průběhu ledna. „Trénuju tady v Olomouci třetí týden. S panem Minářem jsme byli předběžně domluveni, teď jsme se dohodli na půlroční smlouvě. Jsem rád, že tady můžu být. Sigma je pořád ligové mužstvo, věřím, že pomůžu k postupu tam, kam patří,“ řekl pro klubový web. V Olomouci by měl působit na postu pravého beka, stejně jako Petr Vavřík.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 10mg</a> buy lipitor 20mg without prescription