Čínský druholigový tým Sigma rozebrala jako školáky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 16.2.2015

Příjemný zápas s jednoznačným výsledkem mají za sebou hráči Sigmy. Při svém tureckém soustředění se utkali se šestým celkem čínské League One (2. liga) Hunan Xiangtao a po poločase 1:0 zvítězili vysoko 5:0. 

Sigma hrála tentokrát zodpovědně v obraně a v útoku jednoduše bez zbytečných výmyslů a komplikací. Práci modrobílému útoku usnadňoval i soupeř, který v defenzivě působil poměrně naivním dojmem. V obraně Sigmy hrál část druhého poločasu i David Bystroň, další posila defenzivních řad Olomouce Ondřej Kušnír se zatím na hřiště nepodíval. Především druhý poločas přinesl velmi pohledné akce na jeden dotek.

Béčko Sigmy odehrálo remízový zápas s výsledkem 1:1 s náhradním soupeřem, kterým byl při absenci Šachtaru Doněck polský druholigový klub GKS Tychy. Gól Sigmy vstřelil Marek Schmidt. 

Branky: 30. Vašíček, 48. Houska, 58. Chorý, 65. Cana, 80. Navrátil.
SK Sigma: Reichl – Hála, Rajnoch (66. Bystroň), Šindelář, Vepřek (66. Javůrek) – Cana, Houska, Ordoš (59. Plšek) – Petr (66. Navrátil), Vašíček (46. Chorý), Zahradníček (56. Schulmeister). Trenér Leoš Kalvoda.

Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 40mg drug <a href="https://lipiws.top/">lipitor pill</a> lipitor 40mg oral