Vytáhnout Kohouty z bryndy pomůže Jan Tomajko

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.2.2015

Nemilou situací prochází HC Olomouc. Borci s kohoutem na prsou nevyhráli už jedenáct utkání a z pohodového středu tabulky se propadli až na předposlední pozici, která je posílá do bojů o udržení, tedy play-out. Před dalšími pokusy o protržení neuvěřitelné série proher má týmu z trenérské lavičky pomoct někdejší hráč Mory i pozdější trenér Jan Tomajko. V roli asistenta hlavního kouče doplní po dvouleté pauze stávající dvojici Petra Fialu a Jiřího Dopitu.

Osmatřicetiletý trenér Jan Tomajko po sezóně 2009/10 ukončil v dresu Olomouce svou hráčskou kariéru a hned v následujícím ročníku se postavil na střídačku A-týmu Hanáků. Společně s Petrem Fialou trénoval až do sezóny 2012/13, a podílel se tak mimo jiné i na postupu do baráže. „Rozhodli jsme se, že na základně současných výsledků našeho mužstva posílíme realizační tým o trenéra Jana Tomajka,“ okomentoval pro klubový web celou situaci generální manažer týmu Erik Fürst.

Tomajko, který dosud působil jako hlavní trenér dorostenců, se už dříve podílel na trénincích A týmu, nyní bude jeho spolupráce s trenérským duem áčka oficiální. 

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 10mg oral <a href="https://lipiws.top/">purchase lipitor pill</a> lipitor 80mg cheap