EURO jednadvacítek se blíží. V Olomouci dnes jednal zástupce UEFA

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 19.2.2015

Plnou podporu blížícímu se evropskému šampionátu fotbalistů do jednadvaceti let, jehož část se odehraje i v Olomouci, dnes znovu potvrdili představitelé města. V Olomouci se setkali se zástupci Organizačního výboru šampionátu EURO U21 a projektovým manažerem UEFA Renato Angeluccim. Fandové se už mohou těšit také na druhé kolo prodeje vstupenek. Po prvních dvou tisících vstupenek se totiž hned zaprášilo. 

„Město je připraveno podílet se na prezentaci a propagaci šampionátu,“ uvedl primátor Olomouce Antonín Staněk s tím, že v rámci magistrátu funguje pracovní skupina, která se na přípravě šampionátu podílí a úzce spolupracuje s pražským organizačním výborem. „Mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let považujeme za mimořádně prestižní sportovní akci, jsme rádi, že takový šampionát může Olomouc hostit. Věřím, že to bude svátek pro všechny fanoušky fotbalu,“ dodal primátor Staněk.

„Pro nás je důležité, že nové vedení Olomouce deklarovalo kontinuitu podpory města šampionátu,“ konstatoval za organizační výbor jeho předseda Petr Fousek. Kromě jednání na radnici se byli v Olomouci podívat také na průběh rekonstrukce Androva stadionu a tréninkového stadionu v Řepčíně. „Vše probíhá dobře, rekonstrukce obou areálů by se určitě měly stihnout v termínu,“ dodal Petr Fousek.

Při následném setkání s pracovní skupinou projednali zástupci organizačního výboru a UEFA plány na propagaci šampionátu a různé doprovodné akce, které se s touto špičkovou fotbalovou akcí budou pojit. Jednalo se například o umístění a podobě fanzóny, o otevření speciálního informačního centra na radnici, o fotbalovém turnaji olomouckých škol či o propagaci šampionátu na různých dalších sportovních a společenských akcích. Zástupci Fotbalové asociace ČR a UEFA přijedou v březnu také na jednání městského zastupitelstva představit šampionát.

Když ambasador turnaje Pavel Nedvěd spustil 11. února první vlnu prodeje vstupenek, byly uvolněné lístky takřka okamžitě vyprodány. Jednalo se o dva tisíce vstupenek na každý stadion. Druhá vlna prodeje je naplánována na 25. února. Zatím je fanoušci koupí pouze na webových stránkách šampionátu www.u21euro2015.cz nebo v síti Ticketportal, se začátkem jarní druholigové sezony by měly být v prodeji i ve fanshopu na Andrově stadionu. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor cost <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg</a> buy lipitor 20mg sale