Pozor, dnes začíná další vlna prodeje vstupenek na EURO jednadvacítek!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 25.2.2015

Další vstupenky na Mistrovství Evropy ve fotbale hráčů do 21 let, které od 17. do 30. června letošního roku uspořádá Česká republika, jdou dnes v odpoledních hodinách do prodeje. K dispozici budou ve stanoveném množství na oficiálním webu šampionátu www.u21euro2015.cz. Pokud jde o čtyři zápasy, které se budou hrát v Olomouci, je o ně zájem enormní. V první vlně byly vstupenky vyprodány velmi rychle. Zájem o někerá utkání v pražské A skupině je údajně nižší. 

Předprodej, který slavnostně odstartoval v úterý 10. února ambasador turnaje Pavel Nedvěd, tak nyní bude pokračovat. „Od počátku prodeje je o vstupenky enormní zájem, což nás všechny samozřejmě mimořádně těší. Situace je taková, že na některé zápasy je poptávka po vstupenkách velmi vysoká a některá utkání – především v pražské skupině – zatím nabízejí opravdu jejich dostatečný počet. Je na místě říci, že třeba i zápasy Dánska se Srbskem nabídnou představení mnoha vycházejících hvězd a diváci by si je také neměli nechat ujít. Mistrovství je tu pro fotbalové fanoušky jako jedna velká událost, Česká republika větší fotbalový turnaj hostit nemůže a všechna utkání stavíme na stejnou úroveň. Vstupenek opravdu není málo, na řadu zápasů jich je k dispozici stále hodně a naším jednoznačným přáním je to, aby všechny souboje měly bez rozdílu skvělou kulisu. Vždyť v České republice budeme mít to nejlepší, co tato věková kategorie nabízí,“ řekl Petr Fousek, předseda Organizačního výboru ME U21 2015.

Vstupenky na zápasy ME U21 20145, které se odehraje na stadionech v Praze Edenu a na Letné, Uherském Hradišti a právě v Olomouci, se prodávají za mimořádně příznivé ceny v rozmezí 100 – 350 korun. Doplnění prodeje dnes bude probíhat od 18 hodin. 

Organizační výbor ME U21 2015 vkládá vstupenky do předprodeje postupně podle předem stanoveného klíče i s ohledem na kapacitní požadavky UEFA, která je pořadatelem turnaje a faktickým držitelem vstupenek. „I s ohledem na distribuci vstupenek na předchozí velké turnaje je velmi pravděpodobné, že se k nám postupně dostane řada vstupenek právě od UEFA například z jejích nevyzvednutých rezervací. Všechny tyto vstupenky budeme vzápětí uvolňovat do prodeje,“ dodal Fousek.


Komentáře

atorvastatin 80mg tablet <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin online</a> order lipitor 40mg online cheap