Pro Kohouty začíná play-out už dnes večer. Podpořme je!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 1.3.2015

První z klíčových utkání o setrvání mezi hokejovou elitou čeká dnes večer v domácí plecharéně olomoucké Kohouty, byť se stále ještě jedná o utkání základní části extraligy. V 18.20 začíná utkání se třináctým týmem tabulky HC Energie Karlovy Vary

Opakovat po roce baráž by se olomouckým hokejistům moc nechtělo. Vloni baráž znamenala šanci na postup do extraligy, letos naopak hrozbu sestupu zpět o patro níž. Karlovy Vary budou přitom přímým soupeřem Mory v následující bitvě o vyhnutí se baráži. Mora je třináctá, Karlovy Vary dvanácté, na Kohouty ovšem mají devítibodový náskok. V play-out se utkávají týmy z 11. až 14. místa, přičemž se jim započítávají body ze základní části. Pro oba týmy je tedy v tomto 50. a tedy posledním kole základní části nanejvýš důležité bodovat. Karlovým Varům se v poslední době dařilo lípe než Olomouci, která zaznamenala neuvěřitelnou sérii 15 proher v řadě se ziskem všeho všudy dvou bodů za dvě remízy v základní hrací době. 

Hanáky čeká boj s kvalitní karlovarskou obranou a především brankářem Tomášem Závorkou, který má velmi solidní úspěšnost 92,28 %. V utkáních Mory s Vary moc gólů nepadá, dosavadní bilance je lepší pro Moru. Tři vzájemná utkání zatím skončily výsledky 3:2 (pp), 3:2 a 1:2. Pokud by dnes Kohouti přidali další, byť třeba těsnou výhru, byl by to velmi dobrý počin před play-out, které začíná pro změnu na lědě Karlových Varů v pátek 6. března. Mohou snížit náskok Varů na šest bodů, v případě prohry naopak ztrácet už dvanáct bodů. Podporu věrných fanoušků proto potřebují Kohouti dnes víc než kdy jindy! 

 

Autor: 
(rb)

Komentáře

buy lipitor generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg price</a> order atorvastatin 80mg generic