Gratulace! Kohouti otočili zápas a porazili karlovarskou Energii

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 1.3.2015

Je to dobré, šance Kohoutů odvrátit baráž žijí. A skončila i odpudivá série proher. V posledním kole základní části extraligy HC Olomouc porazila Energii Karlovy Vary 3:2 po prodloužení, když po základní hrací době svítilo na tabuli skore 2:2.

Kohouti utkání nezačali vůbec dobře. Když poprvé inkasovali hned v první minutě a po úvodní třetině a dvou brankách Bartka prohrávali už o dva góly, málokdo by na ně vsadil. Bylo to nešťastné nejen z pohledu počtu bodů v tabulce, ale právě i kvůli tomu, že za pár dní se se stejným soupeřem utkají Kohouti znovu, a to už v rámci play-out. Kdyby do něj šly Karlovy Vary na dvanácté příčce s náskokem 12 bodů na třinácté Kohouty a navíc i s vítězným pocitem, nebylo by to pro Moru moc dobré. Olomoučtí ale naštěstí dokázali hned na začátku druhé třetiny převzít otěže zápasu. 

U všeho podstatného byl pak Dávid Buc. Nejprve dal 24 vteřin po úvodní siréně prostřední části hry gól. Chvíli před jejím koncem vypálil na karlovarského gólmana Závorku, jeho střelu tečoval Marek Laš a bylo srovnáno. Už od první branky domácích se probuzení Kohouti rozjeli na plné obrátky, a gólman Varů Závorka to měl chvílemi hodně těžké. Do konce zápasu už ale další gól nepadl. Následovalo prodloužení, a v něm dlouho nic, až těsně před jeho vypršením zaúřadovali opět Dávid Buc a Jakub Herman, přičemž ten druhý jmenovaný po asistenci Buce strhl vítězství na stranu Olomouce.

Olomouc dokázala Vary nejen přestřílet, ale nakonec i porazit, byť až v prodloužení. Pokud s tímto vědomím a stejným důrazem odjedou borci z Hané v pátek na západ Čech, mohou začít stahovat ztrátu právě na Vary a vyhnout se tak nechtěné baráži. 

Střely na branku: 28:20. Zblokované střely: 7:8 Branky: 21. Buc (Knotek, Laš), 38. Laš (Buc, Jaroměřský), 65. Herman (Skrbek, Buc) – 1. Bartek (Sičák, Duda), 11. Bartek (Hruška) 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

order generic lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg sale</a> buy lipitor 10mg generic