Velký start jara už dnes! Sigmu čeká Varnsdorf

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 3.3.2015

Zimní pauza skončila. Druhý poločas bitvy o okamžitý návrat Sigmy Olomouc mezi fotbalovou elitu začíná. V odloženém utkání 15. kola se dnes od 18 hodin na Andrově stadionu utká první s druhým celkem druholigové tabulky. Cíl Sigmy je jasný - výhra. Pokud by borci v modrém neuspěli, přišli by o první příčku, pokud vyhrají, naopak zvýší svůj náskok v čele. 

Výsledky Modré laviny v přípravných utkáních připomínaly houpačku. Ve čtrnácti utkáních Sigma pětkrát vyhrála, pětkrát prohrála a čtyřikrát remizovala. Jasné výhry 5:0 nad čínským celkem či 5:1 nad Uničovem střídala až zbytečná dramata typu 3:3 s Baníkem, přijatelné prohry třeba s ruským Spartakem nebo polským druholigovým týmem či trapas se slovenskou Skalicou s výsledkem 0:4. Kouč Leoš Kalvoda vystřídal velký počet hráčů, žádné výrazné posily se kromě Ondřeje Kušníra do kádru neprosadily. V přípravě se střelecky jednoznačně nejvíc dařilo Tomáši Chorému, který nastřílel sedm gólů, na hřišti byli hodně vidět také Lukáš Buchvaldek, Jan Javůrek, Denis Cana i další hráči. V průběhu přípravy se k týmu připojil i navrátilec Jakub Petr, s nímž se rovněž v sestavě počítá.

Sigmu tento týden kromě odloženého zápasu s Varnsdorfem čeká ještě další velmi důležitý a těžký zápas se Sokolovem. Pokud Hanáci v bojích s těmito předními druholigovými celky uspěje, bude cesta k vysněné konečné první příčce otevřená. Pokud ne, nastane trápení. Nicméně, důležité samozřejmě budou všechna jarní utkání... Sigma bude potřebovat i podporu fanoušků. "Hlavně doufám, že fanoušci budou pozitivní. A i když třeba zápas bude dlouho bez branek, tak nebudou negativní a budou nás povzbuzovat," vyjádřil své přání Jakub Petr. Snad mu ho diváci splní. 

Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin pill <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg online</a> lipitor 40mg for sale